V75 Bergsåker lördag 11 januari 2020 Start: 16.20

Omgången ser på förhand spännande ut och det bjuds på fin sport där vi återigen får se storstjärnan Propulsion i Gulddivisionen – vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 4, 6, 2, 8, 5, 3, 1, 7

Favoriten: 4 Doctor Doxey Zenz med Mathias Andersson får tipset. Han har visat toppform vid två raka segrar och klara den dryga distansen bra. Här ser det ut som han tidigt kommer till spets och därifrån ska det vara en bra chans. Främsta motbuden är 6 Hawk Ckiff, 2 Pacific Face och 8 Importedfrmdetroit.

V75-2: Ranking: 12, 15, 6, 2, 3, 9, 11, 8, 5, 14, 10, 4, 1, 7, 13

Draget: 12 Guli Rubin med Jörgen Westholm är ett roligt skrälldrag som A-häst/Utgångshäst om man jagar lite större pengar. Han håller fin form och hade varit sämst två senast utan galopp på upploppet. Felfri kan han vara starkast till slut i detta gäng och endast streckad till 5 % känns han spännande.

V75-3: Ranking: 10, 5, 4, 11, 6, 7, 8, 1, 3, 2, 9

Favoriten: 10 Propulsion med Örjan Kihlström blir berättigat omgångens största favorit. Visade fin form senast vid enkel seger efter vila och formen bör vara ytterligare framflyttad till denna start. Trots bakspår är han normalt klassen bättre än övriga och det ska vara en mycket bra chans. Främsta motbudet är 5 Elian Webb som lär köras i tät – han har visat mycket fin form på slutet och Propulsion får inte ha en dålig dag om han ska plocka ner honom till slut från utvändig position.

V75-4: Ranking: 8, 1, 9, 10, 6, 2, 7, 4, 12, 3, 11

Draget: 8 Remarkable Feet med Jörgen Westholm får tipsnicken. Visade fin form senast efter vila och formen bör vara ytterligare framflyttad till denna start. Har mycket hög grundkapacitet och kan få ett bra lopp i rygg på den förmodade spetshästen och stallkamraten 1 Rocky Tilly som är loppets favorit och främsta motbudet. Även 9 Grainfield Aiden och 10 Knifetown Lover ska streckas tidigt.

V75-5: Ranking: 7, 3, 6, 8, 2, 5, 1, 9, 10, 11, 12, 4

Draget: 7 Whitsun Madonna med Elilia Leo är ett annat roligt drag som A-häst/Utgångshäst om man jagar lite större pengar. Hon håller en fin och jämn form och kan avsluta mycket vasst med ett lopp på rulle. Blir det tempo på loppet kan hon plocka ner samtliga på upploppet och endast streckad till 9 % kännas hon spännande i ett öppet lopp.

V75-6: Ranking: 8, 3, 6, 5, 14, 9, 13, 12, 4, 15, 10, 1, 11, 7, 2

Favoriten: 8 Indra´s Secret med Robert Bergh får tipsnicken. Hamnade helt snett i loppet senast och togs upp. Formen verkar dock fortsatt vara fin. Hon har tidigare galopperat en del men verkar ha stabiliserats och bör klara det snäva startspåret. Felfri lär Robban vara offensiv och då ska hon räknas med bra chans. Utmanar gör främst 3 Red Alert W.F. på start och 6 Abrystir.

V75-7: Ranking: 1, 4, 7, 5, 12, 11, 6, 9, 3, 8, 2

Favoriten: 1 Arch Lane med Emilia Leo får tipsnicken. Debuterade för tränare Oscar Berglund senast efter ett års frånvaro från tävlingsovalen. Såg riktigt fin ut med krafter sparade. Har mycket hög kapacitet och är snabb ut bakom bilen–från spets blir han svårslagen i det avslutande loppet. Främsta utmanare är 4 Bowling Tripple X., 7 Odds Indicator och 5 Ivory di Quattro.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com