V75: Draget som gör oss stolta

Tre raka sexor på V75.
Nu är Stallskriket tillbaka från juluppehållet och jagar sjuan.
Bergsåker och flera stora favoriter.
Hög utdelning? Kanske. Åtminstone om draget gör oss stolta.

V75-1
4-2-6
Långlopp 3140 meter och självklart är Stallskrikets favorit 4 Doctor Doxey Zenz med. Tyvärr förstår även övriga spelarkåren hur bra han är nu. Avslutade 2019 i storartad stil med två storsegrar. Kommer förmodligen till ledningen och får styra tempot, då kommer han vinna. Men det finns två starka motbud: 2 Pacific Face trivs på längre distans och har en speciell stil, man tror den galopperar hela tiden. Lubrano kör upp från Åby till Bergsåker och det är en tydlig indikation på att formen är där. 6 Hawk Cliff med Örjan Kihlström behöver bara en lucka på upploppet för att vinna. Trivs på Bergsåker gör han också, två starter – seger och tvåa. 3 Coburg Hanover är bortglömd, har gått bra på sistone och är bättre än vad raden visar.

V75-2
6-15-8-3-12-2
Stort startfält och kallblodslopp, tuff. Eller? Vi tror att lösningen finns i två skrällar. 8 Zitor, ringer det någon klocka? Gå tillbaka i lopparkivet till augusti och Rättvik annars. Spelad till fyra procent. 12 Guli Rubin är ett frågetecken efter galoppen senast på V75. Men var trots allt favorit på vinnarspelet och får Westholm ordning på travet kan det vara en rensare. 15 Ängsborken är bästa hästen men behöver runda fältet och det kan bli trafikstockning. 6 Osen Prinsessa är snabb ut och kommer till spets direkt.

V75-3
Det går att analysera hur mycket som helst. 5 Elian Web kommer till ledning och 4 Zenit Brick ser ut att ha vaknat. Men ibland är det bara så enkelt att bollen är rund. Världsartisten 10 Propulsion genrepar inför Prix d´Amerique och kommer blåsa på rejält. Nej, det spelar ingen roll att Maharajah inte vann sitt genrep inför Frankrike för några år sedan. Proppen ur!

V75-4
9-8-1-2-6
1 Rocky Tilly har blivit för stor favorit i det här loppet! Fick allting upplagt senast men var inte tillräckligt bra. Nu är det tuffare hästar emot och även om den ska med tvekar vi. 9 Grainfield Aiden är ingen one-hit-wonder, två raka segrar på Winter Burst talar sitt tydliga språk. Vi gillar utgångsläget där han kan pressa på i slutet efter en smygresa. 8 Remarkable Feet är ingen vinstmaskin men börjar nära sig. Gick väldigt bra som tvåa senast (moralisk trea). 2 Radjah D’Inverne uppfödd av legenden Alexander Bard, är inte så betrodd. Men gör sällan dåliga lopp och är stabil i travet, i ett öppet lopp kan han vara nyckeln till en lite högre utdelning än V86an senast.

V75-5
9,6,7,5,3,2,8
Klurigt lopp där många kommer helgardera. Hemmahästen 6 Huddlestone är spännande och den som drack glögg under mellandagarna kan ha missat insatsen när han skräll vann. Kan absolut upprepa den insatsen. 9 Infinite Knight är lågt spelad och saknar kanske vinnarskalle men är relativt jämn och stabil i sina V75 starter. 7 Whitsun Madonna trivs med Emilia Leo och hon brukar kunna få fart på sina hästar. Favoriten 2 Fluke håller vi inte jättehögt, svårt att se att han vinner i lite ”tuffare sällskap”, men står bra till i startfältet.

V75-6
En hårt spelad 8 Indra’s Secrets senaste insats är bara att glömma. En plump i protokollet, för Robert Berghs häst är något utöver det vanliga. På hemmaplan trivs Bergh och nu är det upplagt för revansch. Hon kan vinna på flera olika sätt. Vill man spela emot finns det två hästar som måste med. 14 Ginny Weasley, seg under sommaren men betydligt bättre nu. Skulle behöva få rygg på 8 Indra’s Secret för att kunna smyga med. 6 Abrystir glömde alla förra gången när den vann, det gör vi inte igen. Trivs på vintern och gjorde en bra tid på vinterbana 15.8. Där matchar hon Indra’s Secret.

V75-7
7-1-8-5
Omgångens drag är 8 Ellis Pride. Spelad till tre procent! En häst vi jagat länge och i sin senaste start, på just Bergsåker, visade han varför. Gick ett tufft lopp mot Dollar Hornline där de båda var totalt överlägsna. Det kändes som att Ellis Pride kunde varvat fältet. Men självklart är motståndet betydligt tuffare på V75. 7 Odds Indicator förtjänar verkligen att vinna med tanke på sina insatser på senare tid. 1 Arch Lane är spelarnas favorit, given – men 7 Odds Indicator borde vara favoriten i gänget. 5 Ivory Di Quattro tog fem segrar på 14 starter 2019. Ett spännande outsider bud med Robert Bergh.

STORA SYSTEMET: 3600 x 0.5 = 1800 kronor
V75-1: 2,4,6
V75-2: 2,3,6,8,12,18
V75-3 10 Propulsion
V75-4: 1,2,6,8,9
V75-5: 1,2,3,5,6,7,8,9,10,11
V75-6: 8 Indra’s Secret
V75-7: 1,5,7,8

LILLA SYSTEMET: 840 x 0.5 = 420 kronor
V75-1: 2,4
V75-2: 2,3,6,8,15
V75-3 10 Propulsion
V75-4: 1,2,8,9
V75-5: 2,3,5,6,7,8,9
V75-6: 8 Indra’s Secret
V75-7: 1,7,8

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com