V75 Kalmar lördag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​

BÄSTA SPIKEN: 2 ATIK D.L. 68% (V75-6)

Kommer med fin form och två segrar i bagaget. Intrycket senast var väldigt mäktigt, man utklassade motståndet efter en del tunga löpningar och från ett utgångsläge längst ut bakom bilen. Nu är det lite andra förutsättningar, motståndet är lite tuffare men man startar från ett bra utgångsläge där man troligtvis kommer till spets eller blir ditsläppt tidigt i loppet. Vi tycker detta ser ut som en spets-och-slut-seger där motståndarna har för stor respekt för denna hingst. ATIK D.L. är både stark och snabb. Går allt som planerat ser denna uppgiften mycket rimlig ut. OMGÅNGENS BÄSTA SPIK!

KÄFTSMÄLLEN: 11 DATS SO COOL 1% (V75-7)

Senast blev man tvåa i ett lopp där även de flesta av dagens motståndare var med. Tränaren Marcus Lindgren låter positiv och tror att hästen denna gång kommer att vara snäppet bättre än senast. Även om utgångsläget är mycket sämre i jämförelse med förra loppet så tror vi att det kommer bli ett bra tempo i spetsen och att DATS SO COOL smidigt kommer in i matchen. Att man i skrivande stund bara är spelad till 1% är för oss en gåta. Skulle allt rulla på under loppet kan detta ekipage absolut komma först över mållinjen. Vi bedömer alltså segerchansen högre än spelarprocenten!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com