GS75 Bollnäs söndag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​

BÄSTA SPIKEN: 1 JOE´S DAY TRIPPER 24% (GS75-7)

Han har verkligen blommat ut hos Rauno Pöllönen och nu är det väldigt bra förutsättningar redan från start. Hästen är startsnabb och säker i travet vilket kommer bli den största nöten att knäcka för motståndarna. Vem ska utmana? Från spets är detta hästen att slå! Det låter optimistiskt från stallet då man gärna ser scenariot spets och slut, nu blir det även jänkarvagn för första gången vilket vi självklart tycker är ett stort plus. Upplagt för ledning samt vässad utrustning, det ska tävlas! BANK!

KÄFTSMÄLLEN: 1 GULI TOR 5% (GS75-6)

Formen är verkligen på gång! Senast blev det en snöplig galopp som troligtvis kostade segern men nu kan Richard N Skoglund snabbt vända om detta till en revansch och ekipaget är väldigt spelvärda bakom den stora favoriten 5 ÄNGSBORKEN. Att hästen är i ordning inför denna start kan vi nästa lova med tanke på att Jan Olov Persson gärna ser att hästen segerstrider då man siktar mot större utmaningar i Frankrike. 5% är helt galet med tanke på form, kusk och stall!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com