V75 på Åby 1 februari

Åby. Fulla lopp. Voltstarter. Lärlingslopp. Dubbla open stretch. På förhand är det här en av de häftigaste V75-omgångarna jag sett och spelvärdet är skyhögt trots att det inte är jackpott. Nu gäller det bara att få ihop det på rätt sätt, och det är såklart lättare sagt än gjort, men jag ska göra mitt bästa.

Snabbgenomgång:

Bästa Spikarna:
Zenzero Jet (V75-7) har en utmärkt uppgift här och jag singelstreckar trots ett taskigt spår och superjinx från Nybrink. Jag tror att Anders Eriksson kan ta det lugnt fråns tart och sedan plocka ner det här fältet utan större probelm. Hade jag varit bookie hade jag erbjudit typ 2,8 och då känns det bra att spika till dryga 25 %.

Andra spiken  är jag inte alls lika säker på då det finns en ganska påtaglig galopprisk. Men i fjärde avdelning tror jag mycket på Bellfaks om han håller sig på banan. Det är såklart lurigt att spika här men jag ser inget större värde i att gardera då strecken stämmer tämligen bra överens med hästarnas vinstchans.

Här skräller det
V75-6 och V75-3 ser ut som ganska öppna lopp som jag kommer att betala för ganska för hästar i.

Låsen
Det får bli töntlås i andra och sista avdelningen. Man bör komma väldigt långt med Super Sarah, Catwalk Ima och Zanzibar Effe. Det är naturligtvis supersömnigt men jag tycker strecken sitter helt rätt här och vi borde ha mer än 60 % chans att överleva den här avdelningen.

Tittar vi på sjunde är det ett fullt rimligt alternativ att spika Green Mamba. Hästen är i fin form och har väldigt bra vinstchans. Men jag kan inte blunda för Fleur Mearas som Erik Adielsson i sulkyn och det gör att jag får plats med Wild Love som är en väldigt bra häst.

https://dobbla.se/v75-pa-aby-1a-februari/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com