V75 Åby 1/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​

BÄSTA SPIKEN: 6 BURNING MAN 67% (V75-1)

Återkom efter vila inför den senaste starten men visade ingen ringrost då BURNING MAN vann väldigt enkelt efter ett snabbt slutvarv. Med det senast loppet i kroppen lär han vara snäppet vassare till den här starten. Vi tror på ett offensivt upplägg och troligen kommer ingen bråka om Örjan Kihlström ställer en tidig fråga. Är huvudet högre än sina konkurrenter och normalt ska det här vara en straffspark för BURNING MAN. Bakom vår idé ser det tunt ut och vi spikar utan att tveka, trots procenten är väldigt hög så speglar det även vinstchansen. Vi letar skrällar i andra lopp i stället och utser BURNING MAN till omgångens bästa spik.

Resultat aktuell bana: 1-7-1-1-6-1

KÄFTSMÄLLEN: 3 ELLA VICTORYSTONE 0% (V75-2)

Här ser det otroligt spännande ut för ELLA VICTORYSTONE som är totalt bortglömd. Har gjort många bra starter utan att få vinna, vi tror första segern kommer snart, om inte nu! Från spår tre tycker vi chansen till spets är bra då man är väldigt startsnabb, där kan man välja att köra eller släppa till en bra rygg då man även har open stretch att tillgå in på upploppet. Formen ska vara på topp och här tror även tränare Daniel Selin att man kan gå en rekord tid på distansen. Man ska även prova att köra med ett norskt huvudlag som kan ge en fin effekt. 0% i skrivande stund och detta kan vara ett en hjälp till miljonerna.

Resultat aktuell bana: första start på Åby​

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com