GS75 Kalmar 2/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​

BÄSTA SPIKEN: 11 SEVILLA 72% (GS75-6)

Kommer från en enkel seger på V86 och håller toppform för dagen. Bakspår och tillägg var inga bekymmer senast så förutsättningarna till den här starten ska inte vara några problem, dessutom är det ett halvvarv längre nu vilket får ses som en fördel. Motståndet ser överkomligt ut och det måste vara en toppchans att runda det här gänget. Vi tycker SEVILLA har högst vinstchans i omgången och utser honom till dagens ”bank”.

KÄFTSMÄLLEN: 1 VALNES HAVANNA 2% (GS75-4)

Har ett lopp i kroppen efter en längre tids vila, då satt man fast med sparade krafter men borde ändå gått fram med det loppet. Nu får man ett perfekt utgångsläge då man är väldigt startsnabb och skulle kunna ta sig till spets, därifrån kan man välja att köra eller släppa till en bra rygg. Senast körde man med första rycktussar men det var aldrig nån idé att använda de, alltså får man ny chans idag och det blir väldigt spännande att se vilken växel det kan ge på upploppet. Vi vill varna för VALNES HAVANNA som kan bli farlig att lämna utanför systemet!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com