Elian Web bästa V75-jackpotspiken

Stallets Mulligan och Quiz Töll är två heta outsiders i Solvallas V75:a – kryddad med jackpotmiljoner.

Ja, Quiz Töll skrällvann ju senast i V75 och hon kan göra det igen, fast nu blir det inte 35 gånger i odds.

Mulligan, nu 7 år, har tjänat drygt 2,4 miljoner kronor och den 8-åriga Quiz Töll kan bli miljonärska om hon slutar tvåa eller vinner.

Ja, det är två riktigt sköna individer som kommer till Solvalla med fin form.

Mulligan är snabb ut och skulle vi ta ledningen kör jag där. Visst har Hevin Boko varit bra på slutet men är Mulligan som vid tredjeplatsen näst senast i Köpenhamn kan hon vinna.

Quiz Töll fick senast fritt i slutkurvan och avslutade vasst då hon säkert plockade ner en tapper Divine.

Oddset 35,47.

Och, de flesta av de 200 ägarna hade nog lirat.

Nu är hon något seg ut och i ett 15-hästarsfält gäller det ha tur med positionerna, ungefär som senast.

Hon har varit fin i jobb och bör ha gått framåt med loppet senast då det var första starten på närmare två månader.

Elian Web leder runt om i Guld

Elian Web vann lottdragningen då han fick spåret invändigt Disco Volante. Ja, det mesta talar för tidig ledning och i den positionen trivs den finske 8-åringen alldeles utmärkt.

Han kommer att bli stor favorit efter V75-vinsten på Bergsåker då han inte gav Propulsion en chans.

Bo C är min andra spik och det är en chansning, men han är i riktigt bra slag.

Propulsion startar inte …

På söndag avgörs Prix de France på Vincennes, dock utan Propulsion. Efter ett träningsjobb i torsdags beslöt Daniel Redén att inte starta sin stjärna.

Stefan Melanders Milligan’s School och Robert Berghs Montore finns dock med i de 16 hästar starka startfältet. Och, Björn Goop kan ta andra raka segern i världens största race över medeldistans. I fjol vann han med Readly Express och nu är segerkandidaten Prix d´Amerique-vinnaren Face Time Bourbon. Givetvis visas loppet i ATG Live.

I övrigt; det blir V75 fyra dagar i streck till påsk och med många jackpotmiljoner. 

V75-1: 2 Hevin Boko har svarat för starka insatser kring årsskiftet, dels som V75-tvåa i Stoeliten bakom Dear Friend, dels vid vinsten med fem längder före Ultra Bright. Hon vann dock bara ett lopp i fjol på tolv starter, så jag väljer att gardera. Min 4 Mulligan har inte vunnit på länge men hon känns fin. Hon är snabb ut och jag kör gärna i ledningen om jag kommer dit. Strecka också 4 Ultra Bright.

 V75-2: 8 Il Duce Boko forcerades till ledning från springspår på Kalmar och vann säkert före 1 Global Venture som avslutade snabbt. Nu har han spetsläge och kan bli svårfångad. 3 Carlos Ken är stark och 4 Sunday Sonata kan ta tredje raka V75-vinsten.

V75-3: 4 Elian Web svarade för en 5-stjärnig insats när han spetsvann före Propulsion. Nu kan det bli en repris, alltså spetsvinst. Ja, jag väljer att singelstrecka trots några bra motståndare.

V75-4: 2 Aura SL är osäker men kan bli svårfångad vid felfritt. Min 10 Quiz Töll har också hög kapacitet och hon bör gå framåt efter segerloppet senast. Rysaren är 12 Seven Karats som nu ska testas med ett annat huvudlag.

V75-5: 4 Hawk Cliff hamnade i dödens vid V86-vinsten på Solvalla 4 december och nu har han samma utgångsläge. Motståndet är dock bättre så det kan bli tufft att vinna från dödens. Jag streckar fem och vill varna lite extra för 9 Pastor Power. Han kan få en drömresa.

V75-6: 5 Devs Dragon trivs ypperligt i ledning, ja jag läste någonstans att han har åtta spetsvinster av åtta möjliga. Omgångens mest öppna lopp och jag streckar sju ekipage.

V75-7: 2 Bo C har visat in form på slutet och nu är det faktiskt spetsläge och från den positionen har han tidigare vunnit V75-lopp. Nu är spets inget måste och visst är motståndet tufft, precis som det ska vara i en Brons-final, men jag spikar.

Thomas V75-förslag till Solvalla

V75-1: 2, 4, 5. Res: 10-8.

V75-2: 1, 3, 4, 8. Res: 7-6.

V75-3: 4 Elian Web. Res:. 9-5.

V75-4: 2, 5, 6, 10, 12. Res: 7-15.

V75-5: 4, 6, 9, 11, 12. Res: 8-2.

V75-6: 3, 4, 5, 6, 8, 10, 11. Res: 1-9.

V75-7: 2 Bo C. Res: 4-10.

Systemet är på 2100 rader och kostar 1050 kronor. Om man också singelstreckar nr 4 Hawk Cliff i avdelning 5 blir det systemet på 420 rader och det kostar då 260 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com