V75 Solvalla 8/2

Finaler på Solvalla och en jackpot att tävla om. Jag tycker inte att man kan be om så mycket mer när det kommer till trav. Det skulle väl vara obligatorisk open stretch på alla banor och att alla lopp alltid har 15 hästar. Men som det är nu nöjer vi oss med toppsport och extrapengar i potten.

Snabbgenomgång:

Bästa Spikarna:
Hevin Boko (V75-1) och Global Venture (V75-2)
Känlsan är att vi har en bra möjlighet att koppla ett järngrepp på omgången här genom att inleda med två bra spikar. Visst, det är Mika Forss som kör Hevin Boko och det är ett såklart ett kuskminus. Men jag tror inte att det spelar så stor roll. Mika Borde kunna köra längs yttersargen och ändå vinna det här. Hästen är något överspelad men jag skulle vilja ha vinstchansen till 70% mot fältet och när den är så bra i första avdelningen kan jag leva med en spik.

I andra avdelningen tror jag att Global Venture är bästa hästen och min känsla är att den spårar runt om.

Det finns även ett tredje spikalternativ och det är Aura S.L.. Om hästen trampar iväg så är det här årets bästa chans på att få se en varvning men det är ett stort jävla OM. Håller hästen sig under 30 % tror jag att det är bra värde i att spika men jag kan inte bestämma mig riktigt än.

Här skräller det
Som det ser ut nu kommer jag att betala för mest hästar i avdelning 5 och 6. Jag får inget riktigt grepp om de loppen så kommer nog ta fram rollern och måla så mycket och brett jag kan.

Låsen
Utgångsläget just nu är att jag kommer spela med tre spikar vilket gör att jag inte behöver något lås. Men om man har kort om streck tror jag de tre mest streckade räcker väldigt långt i sista avdelningen.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com