V75 Solvalla 8/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​

BÄSTA SPIKEN: 4 SUNDAY SONATA 10% (V75-2)

Johan Lejons Tex Me avkomma, stoet SUNDAY SONATA blir vår “Bank of the day” denna omgång! Inte ofta man hittar omgångens spik till runt 10%, men det tackar vi för! Klass 2 brukar kräva en hel del streck och visst ser det öppet ut….bakom SUNDAY SONATA dvs! Hästen får nu Erik Adielsson upp i sulkyn, avlöser CJ Jepson samt Örjan Kihlström som suttit upp senaste två starterna. Erik från spår 4 bakom bi….det blir till att njuta över 2140 meter på Solvalla!​

KÄFTSMÄLLEN: 7 FLASH HÅLERYD 2% (V75-5)

2%???? Har alla missat senaste loppet? FLASH HÅLERYD gick en 12,9 tid över aktuell distans, med samma kusk (Carl.Johan Jepson). Vi ser ingen anledning, trots motståndet, att inte strecka denna totalt missade FLASH HÅLERYD. Den är så pass intressant för oss så vi väljer ut den som omgångens spel dessutom! Kör CJ, och gör Ulf nöjd!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com