V75 Solvalla lördag 8 februari 2020 Start: 16.20

Omgången ser på förhand spännande ut och det bjuds på fin sport då det vankas finaler – en jackpot kryddar dessutom omgången och ATG beräknar att en ensam vinnare kan kamma hem minst 41 miljoner kronor. Det ser kanske lite favoritbetonat ut på förhand, men vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 2, 5, 9, 4, 8, 1, 10, 3, 7

Favoriten: 2 Hevin Boko med Mika Forss blir omgångens största favorit och får tipsnicken. Hon håller mycket fin form och från spår 2 lär Mika vara offensiv även om hon inte kan vara med i den initiala spetsstriden. Kan få överta efter en bit då motståndarna lär ha respekt för favoriten, men visade senast att hon klarar en dödensresa också och hon ska ses med mycket bra chans i detta stolopp. Främsta utmanare är spetsjagande 5 Ultra Bright, 4 Mulligan och 9 Global Upper Style.

V75-2: Ranking: 1, 7, 8, 4, 11, 6, 3, 2, 5, 12, 9, 10

Favoriten: 1 Global Venture med Johan Untersteiner får tipset i ett öppet lopp. Har visat hög kapacitet och fin form. Han är snabb ut och skulle han hålla ut övriga kan det hålla hela vägen. Utmanar gör främst 7 Indy D., 8 Il Duce Boko och 4 Sunday Sonata. Mycket öppet där bakom och ingen känns chanslös så här ska man nog inte spara på strecken om man garderar favoriten.

V75-3: Ranking: 4, 5, 9, 6, 3, 7, 12, 2, 8, 1, 10

Favoriten: 4 Elian Webb med Jorma Kontio får tipset. Har visat toppform en längre tid och är spetsfavorit här i Gulddivisionsfinalen. Kommer han dit ska det vara en mycket bra chans. Utmanar gör främst 5 Disco Volante och 9 Gareth Boko.

V75-4: Ranking: 5, 2, 9, 6, 10, 7, 15, 11, 14, 13, 12, 8, 3, 4, 1

Favoriten: 2 Aura S.L. med Jorma Kontio är förmodligen fältets klart bästa häst kapacitetsmässigt och felfri är det en mycket bra chans. Har dock visat mycket osäkra tendenser och galopperat i voltstart och från det snäva andraspåret är galopprisken mycket hög och en gardering kan vara på sin plats.

Draget: 5 Rapide Cash med Kim Eriksson får tipsnicken istället. Visade fin form senast och kan komma till spets tidigt här – väl där ska det vara en bra chans att det håller hela vägen. Öppet där bakom i detta stolopp och här ska man nog inte heller spara på strecken.

V75-5: Ranking: 4, 12, 6, 8, 11, 9, 7, 2, 10, 3, 1

Favoriten: 4 Hawk Cliff med Örjan Kihlström får tipset. Har visat fin och jämn form en längre tid och från bra läge ska han ses med bra chans i detta gäng. Utmanar gör främst 12 Harran Boko, 6 Doctor Doxey Zenz, 8 Niky Flax och 11 Pascha Tilly.

V75-6: Ranking: 8, 5, 3, 10, 11, 7, 4, 1, 6, 9, 2, 12

Draget: 8 Arch Lane med Emilia Leo har blivit lite bortglömd av det tidiga spelarna och streckprocenten lär öka något innan spelstopp. Har alltid visat hög kapacitet och formen verkar vara mycket fin. Har fått två lopp i kroppen efter frånvaro och då han är mycket snabb ut bakom bilen finns viss spetschans trots spår längst ut på vingen – kommer han dit är det en mycket bra chans men han kan avgöra detta även från andra positioner. Främsta motbuden är spetsjagande 5 Devs Dragon, favoriten 3 Atik D.L. och 10 Hector Boko.

V75-7: Ranking: 2, 10, 5, 3, 12, 8, 4, 6, 1, 11, 9, 7

Favoriten: 2 Bo C. med Kim Eriksson får tipsnicken i det avslutande loppet. Han håller mycket fin form och bör få en bra resa från fint spår då han kan öppna bra – kommer han till spets är det en toppchans men han kan vinna även från andra positioner. Främsta utmanare är 10 Man at Work, 5 Religious och 3 Franklin Face.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com