GS75 Bergsåker 9/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​

BÄSTA SPIKEN: 8 IMPORTEDFRMDETROIT 75% (GS75-1)

Här tycker vi att det ser väldigt bra ut på förhand för Pihlströms fina springare som går ner i rejält i klass inför denna start. Denna MAJESTIC SON avkomma har vunnit 18 lopp i karriären där sex av dessa är tagna över aktuell distans, vilket vi tycker är starka papper. Mycket talat för att Ulf sänder fram i ett tidigt skede för att överta ledningen och då ska det mycket till för att lägga bort detta race, speciellt med tanke på den fina statistiken man har från just den positionen. Toppchans säger vi och mot ett rätt så ljummet motstånd så känns saken biff och vi väljer att spika direkt i inledningen och utser även ekipaget till omgångens “BANK”

KÄFTSMÄLLEN: 12 ÄVJA PALEMA 2% (GS75-3)

I detta race över distansen 2640 meter vill vi varna för Robert Skoglunds egentränade ÄVJA PALEMA som återkommer som återkommer efter en kortare paus men som gjorde det oerhört bra i senaste segern där man vann utvändigt ledaren på Bollnäs oval i slutet av november och då med Rikard N Skoglund i jollen. Nu får duktiga Sofia Frilén chansen och med den insatsen på näthinnan så tror vi inte att det är helt omöjligt att man kan återupprepa den bedriften, speciellt om det blir lite fart på denna tillställning. Är ni som vi inne på att fälla streckfavoriten så glöm då inte detta ekipage.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com