Inför GS75: läge att gardera favoriterna?

GS75-1
Inleder omgången med loppet som har minst antal startande hästar.Trots att det endast är 9 deltagare så är det inte alls ett lättlöst lopp. Det luktar körning på flera händer och ett scenario är att det går undan värre där framme och om Peter Untersteiner hittar en bra position med favoriten 8 Princess S.W.så kan den vinna. Min förstahäst är dock 5 It ´s Time som har ett passande namn här. Riktigt startsnabb och växer en klass i ledningen och lär köras där och då kan favoriten få för långt fram. Om favoriten synar dödens trots den lite sämre prestationen senast så kan det dock bli tufft att både stå emot den samt hålla undan för övriga. Streckar därför även 4 Breidabliks Cognac som tränar bra men sällan får till det i loppen. Vid felfritt lopp kan det räcka till seger. Plats på kupongen får även 2 Earthquake Neo och 9 Global Raceway där den förstnämnda har bra form och satt fast med krafter kvar senast. Den sistnämnda har ett intressant smygläge här.

GS75-2
Just nu det mest svårlösta loppet enligt spelarna där flera är på väg upp i form med ett par lopp i kroppen efter uppehåll. Samtidigt som de bästa hästarna fått luriga lägen. Läge att helgardera? Ja det hade känts tryggt men speltekniskt så är det här man ska koppla grepp på övriga spelare och spika! Spiken hittar vi i nummer 3 Navaho Ghostdance. Gillar egentligen inte att spika en häst som aldrig vunnit men den här gick i dödens på 1.16.4 och blev 2:a. Senast hade han en liten infektion i kroppen och kan mycket bättre än så och då var det ändå bättre än många konkurrenter. Den här är riktigt bra och troligtvis blir den väl rätt klar favorit till slut men jag blir faktiskt inte förvånad om den här vinner från dödens och när den i skrivande stund bara är streckad på 19% så spikar jag direkt!

GS75-3
Omgångens största favorit i 7 Moncler Bo som just nu är streckad på 84%. Självklart ska den vara stor favorit efter 2 raka segrar och senast med norsken kvar MEN det är trots allt bara nionde starten här och även om det låter som tidig spets så måste jag gardera och jaga de stora pengarna. Jag garderar med nummer 5 Silver Glen samt 6 Classic Gal. 5 Silver Glen tappade rytmen senast och galopperade. Tränaren tror att den har segerchans om den får en fin resa. Streckad på 2%. 6 Classic Gal var sämre senast på Jägersro men det kan varit banan så det glömmer vi. Vann från spets innan det och kan man spetsa och släppa till favoriten här och luckan kommer så kan den mycket väl vinna till 5%.

GS75-4
Här är 8 Beluga West med all rätt favorit. Jag tror favoritskapet blir större och procenten nu på 29% lär inte stå sig. Det här kan vara en spik för de som gör mindre system. Hade inte startat på ett tag inför senast och kördes snällt och lär vara bättre nu. Möter även lättare motstånd här. 6 Made In Sweden hade också varit borta ett tag inför senast och gick med tanke på det bra. Räkna med en bra prestation här och med Ulf Ohlsson i sulkyn är den intressant till 6%. Jag plockar även med 7 Olga Utca och 10 Stella Pona som kan vinna loppet om de får rätt resa. I nuläget tycker jag båda är lite väl mycket spelade men vill inte åka på någon av de då de inte krävs mycket för att de ska slå till.

GS75-5
6 Image Rapida är favorit står bra inne här och har bra form. Inte så snabb ut men inte beroende av någon ledning men frågan är hur det går om 4 Durello kommer till spets. Det känns som det är lite väl stort glapp mellan dessa två. Troligtvis för att han blev tempotorsk senast. Stallet tror på chans. Var inne på att låsa på dessa men kan bli körning de emellan och när två träter vinner en tredje som man säger. Ett scenario som passar 12 Jesper Trot perfekt. Kan få perfekt smygresa här och hinna fram över Kalmars långa upplopp.

GS75-6
11 Sevilla ska ha bra chans att vinna det här men till 70% så måste jag gardera. Visst det är toppform och distansen en fördel men ska ändå ta 20 meter på 8 Twinkle Face och 9 Admirer. Hittar någon av dessa till ledningen så måste Lövgren köra i tid vilket jag inte alltid tycker att han gör. Går han fram för tidigt finns risken att han bjuder rygg till en av ovanstående så ingen straffspark för Sevilla det här.

GS75-7
3 The Real Face är favorit och att spika favoriten i sista avdelningen är inget man ska göra. Jag hade dock inte spikat den här även om det inte varit sista avdelningen. Det är en bra häst som vid någorlunda form bör vinna loppet. Även om stallet är uppåt så har han dock aldrig vunnit efter uppehåll på sex försök. 2 Vertigo N.P. kan vinna om den tävlar på topp. Ska gå i jänkarvagn som för tre starter sen. Låter som man tänker köra i spets om man kommer dit. 4 Volt Di Ruggero var klen senast men går bra med täta starter och detta kan också vara en spetskandidat. Travspelare glömmer snabbt och den här blir bortglömd! 12 Ivana Boko får hoppas att de kör för hårt mot varandra där framme. Vid högt tempo avslutar Ivana bra och som sagt är upploppet långt.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com