Nyhet! Travcash V86-podd

Tjenare travfantaster,

Travcash utökar bevakningen på veckans hetaste streckspel. Den populära V75 podden som vi kört i snart två år nu kompletteras nu av motsvarigheten för V86. Denna gång med Kim Brask och Albin Kjellberg vid rodret.

Som vanligt bjuds det också på en matig analys i textformat på sajten och livliga diskussioner inför omgången i vår Facebook-grupp.

V86-tips Bästa speldragen (enligt Travcash-Kim)

Bästa spiken: 5 Bernts Ulrika

Näst bästa spiken: 7 Iron Creek

Bästa speldragen: 1 Lass Revenue, 11 Saga Doc, 4 Tresexton, 7 Imakeyouproud

Se och lyssna på podden på Youtube:

Ett axplock från analysen som finns i sin helhet på Travcash.se:

V86-1: Åby 2640m voltstart

5 Bernts Ulrika tycker jag är omgångens bästa spik och hoppas koppla grepp direkt om omgången här. Gjorde comeback senast efter drygt 7 månaders tävlingsfrånvaro men utklassade allt och alla. Har galopperat en del tidigare i volten men hon kan även öppna rätt så kvickt. Jag tror att Markus Waldmuller vet att han bara behöver ta det lugnt ifrån start för loppet avgörs inte där. Lång distans är inga problem och det lilla fältet gynnar henne. Borde bli favorit trots att hon tjänat minst pengar på tilläggsvolten.

1 Restless Heart har otroligt många galopper i raden men står ensam på start. Marc Elias kör alltså den här istället för Bernts Ulrika men jag skulle tippa på att han gör det enbart för att Restless Heart är så knepig. 6 galopper på de 7 senaste starterna är inget som lockar men hästen kan nog en del i grunden. Felfri gör hon nog ett väldigt fint lopp men det är klart hennes höga galopphistorik inte är positiv. Marc låter ändå nöjd med hästen och tror att det är värsta motbudet emot stallkamraten Bernts Ulrika.

6 Valborg Marje ska göra comeback. En fin häst som jag gillar men formen är svårbedömd. Gått bra efter vila så hästen är säkert redo men gynnas nog inte utav distansen. Har gått bra över den så hon klarar definitivt av den men jag tror inte det är något plus direkt i comebacken. Skulle favoriten hoppa bort sig så är Valborg Marje tidig.

8 Personal Jesus är en fin häst men formen är svårbedömd. Jepson är duktig och springspåret kan passa bra. Kommer man iväg bra borde man hamna bra på det och kapacitetsmässigt räds hon nog ingen. Skulle man kunna kuppa sig till spets kan man få en fin resa men stallkamraten till Bernts Ulrika står ensam på startvolten och går den felfritt släpper man man knappast till någon annan. Ska med på kupongen vid gardering.

Se fler V86 tips här.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com