V86 Åby/Solvalla 12/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​

BÄSTA SPIKEN: 5 MAESTRO CROWE 68% (V86-3)

Var inte som bäst senast, men den insattsen är bara att glömma. Detta är en valack som är något utöver det vanliga och det ska till en riktigt bra häst för att slå MAESTRO CROWE. Den värsta motståndaren är han själv, men med INGVES i vagnen känner vi oss trygga. Vi tror att motståndarna har stor respekt här och MAESTRO CROWE kommer tidigt sitta i ledning utan att lägga allt för mycket kraft, därifrån är han svårslagen. Vi tycker detta ser ut som en straffspark på förhand och utser detta till omgången bästa spik!

KÄFTSMÄLLEN: 2 OPTIMUM TERMINATOR 5% (V86-8)

Borde ha gått framåt från loppet senast och nu fick man ett intressant utgångsläge. Från spår två tror vi Kenneth Haugstad kommer vara en av alla som sikta mot spets. Skulle man komma ditt så kan man välja mellan att köra där eller släpa till en bra rygg för sedan chansa på lucka från vinnarhålet. Vi tror även man kan vinna från andra positioner.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com