V86 Åby/Solvalla 12 februari 2020 Start: 20.30

Då var det dags för V86 Xpress igen. Omgången ser som vanligt spelmässigt spännande ut med en bra blandning av en del större favoriter och möjliga skrällar – vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 6, 5, 1, 8, 2, 4, 3, 7

Draget: 6 Valborg Marje med Paw Mahony får tipsnicken i det inledande loppet över lång distans. Har förmodligen fältets bästa kapacitet men kommer tillbaka efter uppehåll som formen är diffus. Tränar på bra enligt stallet och har gjort bra prestationer direkt efter uppehåll tidigare utan att vara vässad så det kan bli en bra prestation direkt trots avsaknad av lopp – hon är endast streckad till 9 % i skrivande stund vilket känns alldeles för lite och hon är mycket streckvärd. Öppet där bakom och utmanar gör främst 5 Bernts Ulrika, 1 Restless Heart, 8 Personal Jesus och 2 Veiled.

V86-2: Ranking: 1, 10, 5, 3, 6, 12, 8, 4, 9, 11, 2, 7

Favoriten: 5 My Dream Art har hög kapacitet och gör debut för Nurmos – ska räknas med bra chans även om formen är osäker.

Draget: 1 Lass Revenue med Mattias Djuse får tipsnicken istället. Han håller mycket fin form och senast blev han fast med mycket krafter kvar. Stämmer det här kan han överraska här och endast streckad till 9 % känns han mycket spännande om man jagar lite större pengar och hoppas på skräll.

V86-3: Ranking: 5, 9, 3, 1, 2, 10, 12, 11, 8, 7, 4

Favoriten: 5 Maestro Crowe med Peter Ingves får tipsnicken. Har visat hög kapacitet och fin form och ska ses med bra chans. Är dock väldigt hårt streckad och har visat en del tveksamma tendenser i just bilstart där han inte vill ansluta till vingen – blir det tappstart igen kan det vara en favorit i fara och en gardering kan vara på sin plats.

Draget: 9 Drönviktormolar med Carl Johan Jepson är främsta utmanare om man garderar favoriten – har visat hög kapacitet och fin form – stämmer det med positionerna från bakspår kan han fälla den stora favoriten och han ska streckas tidigt.

V86-4: Ranking: 7, 9, 11, 2, 3, 4, 13, 1, 8, 5, 12, 10, 6

Favoriten: 7 Iron Creek med Kim Eriksson får tipset. Gästar från Tyskland och har visat mycket hög kapacitet och ska ses med bra chans här. Det finns dock galopprisk från det snäva spåret i voltstart och en gardering behöver inte vara fel. Öppet bakom storfavoriten och gör han bort sig bör man nog strecka på en del.

V86-5: Ranking: 6, 4, 2, 8, 1, 5, 3, 7

Favoriten: 6 Stoletheshow med Christoffer Eriksson får tipset. Håller fin form och galopperade bort en möjlig seger senast. Är normalt travsäker och i detta gäng ska han räknas med bra chans.

V86-6: Ranking: 7, 10, 8, 11, 3, 12, 6, 1, 9, 2, 4, 5

Favoriten: 7 Sahara Sun med Örjan Kihlström blir stor favorit och får tipsnicken. Hon håller fin form och ska räknas med bra chans i detta stolopp. Öppet där bakom och garderar man favoriten bör man strecka på en del.

V86-7: Ranking: 6, 11, 12, 2, 1, 3, 9, 4, 5, 7, 8

Favoriten: 6 Googal med Johan Untersteiner får tipsnicken. Såg fin ut vid comeback senast och formen bör vara ytterligare framflyttad till denna start. Körs han offensivt är det möjligt att han sitter i spets efter en bit och då ska det vara en bra chans att det håller hela vägen.

V86-8: Ranking: 1, 5, 10, 7, 4, 2, 3, 8, 6, 9, 12, 11

Favoriterna: 1 Arnie Express och 5 Captain My Captain där den förstnämnde med Björn Goop upp denna gång får tipsnicken. Han är snabb ut och Björn lär köra vad som går för att hålla spets – lyckas detta blir han svårslagen. Utmanar främst i spetsstriden och om seger gör främst 5 Captain My Captain. Blir det tok körning i täten bäddar det för främst 10 Digital Track och 7 Imakeyouproud som bägge kan avsluta vasst om det blir överpace första halvvarvet.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com