V75 Axevalla lördag 22 februari 2020 Start: 16.20

Omgången ser på förhand spännande ut och det bjuds på fin sport – vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 7, 8, 1, 11, 5, 3, 9, 10, 6, 4, 12

Favoriten: 7 Burning Man med Örjan Kihlström får tipsnicken i det inledande loppet. Han håller fin form och öppnar helt ok – från springspår finns det spetschans efter en bit, men han kan vinna detta även från utvändigt ledaren och ska ses med mycket bra chans. Främsta motbuden är 8 Nero Maximus, 1 Rocky Tilly och 11 My Dream Art.

V75-2: Ranking: 2, 7, 11, 4, 1, 12, 14, 10, 13, 9, 5, 3, 6

Favoriten: 7 Carlos Ken har visat bra kapacitet och fin form på slutet. Blir streckfavorit men har galopperat i 3 av de senaste 5 starterna och visat osäkra tendenser så en gardering behöver inte vara fel.

Draget: 2 Glowbull Fusion med William Ekberg får tipsnicken istället. Han gjorde comeback efter lång vila senast och till denna start bör formen vara framflyttad ytterligare. Han är snabb ut bakom bilen och ska köras med jänkarvagn denna gång – kommer han till spets kan det hålla hela vägen och endast streckad till 6 % känns han spännande.

V75-3: Ranking: 5, 4, 2, 6, 10, 3, 8, 9, 1, 7, 12, 11

Favoriten: 2 Zenzero Jet har visat bra kapacitet och fin form på slutet. Blir omgångens största streckfavorit och han ska ses med bra chans. Har dock galopperat en del tidigare och om man jagar lite större pengar så behöver en gardering inte vara fel.

Draget: 5 Leonas Sami med Kim Eriksson får tipsnicken istället. Han har visat mycket fin form på slutet och är stark så distansen passar perfekt. Stämmer det med positionerna kan han vara starkast till slut i detta gäng och endast streckad till 7 % är han ett spännande drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar.

V75-4: Ranking: 12, 10, 6, 13, 14, 4, 5, 15, 11, 3, 9

Favoriten: 12 Viola Grif med Emilia Leo blir favorit och ska ses med mycket bra chans – gynnas även av många strykningar i loppet då det blir ett betydligt mindre fält att runda. Galopperade bort en klar seger senast men ställde sig igen och avslutade sylvasst och formen verkar vara på topp. Har galopperat en del tidigare men felfri ska det vara en toppchans. Främsta motbudet är 10 Callmesally som kommer tillbaks efter vila och gör årsdebut – sitter formen där direkt ger hon favoriten en match.

V75-5: Ranking: 3, 5, 1, 4, 9, 2, 7, 12, 6, 8, 11

Draget:3 No Regrets Trot med Ulf Ohlsson upp denna gång är ett annat roligt drag som A-häst/Utgångshäst om man jagar lite större pengar. Han är snabb ut bakom bilen och lyckas han hålla ut favoriten 5 Brandy Flame kan det hålla hela vägen – endast streckad till 11 % känns han spännande. Utmanar gör främst favoriten 5 Brandy Flame.

V75-6: Ranking: 3, 12, 6, 4, 5, 7, 11, 10, 8, 2, 1

Favoriten: 3 Velvet Gio med Ulf Ohlsson blir klar streckfavorit och får tipsnicken. Han kommer tillbaks från Frankrike där han gjort det mycket bra i sina 3 senaste starter och här ska han ses med bra chans. Försöker man hitta anledning att fälla favoriten så kan kanske resan sitta i benen och han är bättre barfota så skor på är ett minus. Garderar man favoriten och hoppas på favoritfall är främsta motbuden 12 Gareth Boko, 6 Stepping Spaceboy, jätteskrällen 4 Shogun D.K och hedershästen On Track Piraten.

V75-7: Ranking: 10, 7, 12, 3, 9, 8, 5, 2, 6, 1, 11, 4

Favoriten: 10 Martin de Bos med Erik Adielsson får tipsnicken i det avslutande loppet. Kom tillbaks från ett litet uppehåll senast och visade fin form direkt och till denna start bör formen vara ytterligare framflyttad. Tål att göra en hel del jobb själv på vägen och det blir förmodligen en lite offensivare styrning denna gång. Han ska ses med mycket bra chans och han kan vinna mot detta gäng även om det blir dödens. Främsta utmanare är 7 Grainfield Aiden så visar fortsatt toppform trots hård matchning.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com