GS75 Solvalla 23/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​

BÄSTA SPIKEN: 4 VILLE TURF 45% (GS75-3)

Med två raka pinnar i staketet med Anna Ekholm i sadeln, så är vi övertygade om att Niklas Klints Orlando Vici avkomma VILLE TURF verkligen är hästen att slå i detta montélopp. Scenariot är att man kommer att sitta långt fram, dock inte spets med VILLE TURF då man har en riktig startkanon både invändigt och utvändigt om sig. Men med det självförtroende som ekipaget kommer till start med blir det svårt för övriga!

KÄFTSMÄLLEN: 8 MR MICMAN 0% (GS75-5)

Veikko Salander får verkligen till en kuskförstärkning på MR MICMAN denna start, för med Rickard N Skoglund i sulkyn kan etta bli enormt kul för stallet! Senaste starten gick man ensam från startvolten och blev rejält het, forcerade i spets och stummnade enormt på slutet! Nu mer passande distans, efter den genomköraren, och att man står längst ut på vingen är det inga problem med….farten finns och MR MICMAN landar med som ett givet streck på vårt system!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com