Inför Grand Slam 75: 7 miljoner i jackpot

GS75-1
Ett lite lurigt lopp som en hel del avgörs första femhundringen. Favorit är 1 B.W.L RUTHLESS som kommer med fin form och höll bra från dödens senast trots att hästen inte gillar den positionen alls. Här är det spetsfavoriten trots det lite jobbiga innerspåret. Kanske ska vara favorit men med lite körning från start så sitter det lätt i benen till slut om man nu vill köra i spets.
2 ONLY EYES BROLINE är en av de som kommer gynnas om det blir körning då han sitter bra på det direkt från start utan att öppna så värst snabbt. Idag blir det första jänkarvagn och vid attack sista 700 kan det här vara vinnaren. Radat upp andraplatser men det är ingen ickevinnare. Mitt förstastreck!
8 CASH’EM var grym i årsdebuten och vann trots tufft lopp. Senast slirade man och så kom galoppen som på beställning. Är behandlad efter det och man ligger lite lågt men har varit med om att man ligger lågt och brakvinner förut så den här ska med tidigt!
10 CHINTANA BANANAS har bra form och ska köras snällt men jag tror som sagt på körning här och den här kan få det serverat. Samma sak gäller 11 TIGERFEET DYNAMITE och de två sistnämnda är just nu streckade på under 10%

GS75-2
Här är det nog många som spikar favoriten 1 NEHEMIAH som just nu står på 54%. Vid en första anblick är det befogat då den har fyra raka segrar varav två här på Boden. Alla dessutom från spets och med spetsläge här tror många det är över. Jag är dock inne på att båda starten och distansen kan ställa till det för favoriten. Det kommer laddas från framförallt nummer 4 så favoriten kan inte jogga till spets och den blir väldigt lätt het så tuff laddning och het häst på 2640 meter är inget jag vill spika. Fyran kommer släppa ledningen och då kan 5 HELIX vara först fram. HELIX är mer stark än snabb och är bättre än raden och med Magnus Djuse upp kan det vara dags och och räkna med att den står i högre än 9% som just nu men ändå riktigt spelvärd!
9 KNOW MY NAME galopperade med segern klar näst senast men fick revansch direkt i senaste starten. Passande läge här och kan både spurta eller gå en bra slutrepa. Det sista och roligaste strecket går till 11 VICI AMERICA som gynnas av distansen och även av spåret då det minskar galopprisken. Visst krävs det en del tur men till 3% är det ett kul streck till en billig peng när vi redan garderat en del i loppet.

GS75-3
Ett ganska jämnstreckat lopp där jag tycker flera betrodda är överstreckade och jag ser bra värde i att spika här! Spiken blir på nummer 7 ATTABOY som spurtade in som tvåa bakom värsta motbudet här i 5 IKON ZON. Då hade min spik bakspår och det var kort distans och även om IKON ZON tar ledningen här tror jag den får svårt att hålla undan nu när det är 500 meter längre och ATTABOY lär vara med där framme tidigare. Jag tror och hoppas att Petteri Joki kör fram tidigt och det kan faktiskt bli spets om han lyckas öppna bra nu med första jänkarvagn. Annars är jag lite inne på att en lugn dödens kan räcka och till 27% så spikar jag.

GS75-4
Omgångens största favorit blir 4 SAGREDO HANOVER som just nu är streckad på 77%. Det är väldigt mycket på en häst som har 1 seger på 7 starter. Nu är det Ulf Ohlsson upp och troligtvis spets och även om procenten kommer sjunka så är det såna här favoriter man måste jobba bort om man ska åt de stora pengarna. Vi garderar först och främst med den jag tror ökar mest i procent under dagen. Det är 11 GREENWICH som gått bra i nya regin och nu med lopp i kroppen efter att ha gått ett bra slutvarv senast. Att den här bara är streckad på 6% är ett skämt men räknar med det dubbla vid spelstopp imorgon. 1 FLARE PROFILE gör debut i ny regi. Gått okej och känns fin och tänder den till här så kan det gå med rätt lopp. 2 REYNOLDSIN skötte sig senast då det var bilstart. Tappade dock en sko så blev g i raden ändå. Innan det vann den på just Boden trots galopp och är väldigt intressant här till 3%. 3 HAUKLAND SURVIVOR har årsdebuten avklarad och lär vara rejält förbättrad här vilket så klart krävs om den ska ha en chans.

GS75-5
Det här ser ut att stå mellan tre hästar. I vanliga fall skulle jag ta ställning här men när det är jackpot och vi har så många skrällar på lappen så jag vågar inte spika här men plockar bort en av de tre. Jag spelar med 1 RAPPODINA och 3 SPANG VIKTOR som jag tror gör upp om det här.

GS75-6
Även här ett lopp som lär stå mellan tre stycken. Jag har råd med två av de och då tar jag bort 2 ELIT HÅLERYD och streckar istället 8 MAGNIFIK BRODDE och 9 HÖWINGS STAR som jag tror att den som får bäst resa slår ledaren om inte 8 körs dit tidigt i loppet.

GS75-7
Då har vi sparat en del streck på de föregående loppen och det är tur det för de behövs här. Favorit är 9 BOTTNAS EASY CASH. Det krävs inte mycket klaff för att den ska vinna och det är rätt favorit. Det finns dock en hel del spännande motbud och favorit i sista rensar dåligt så vi garderar. 1 ELECTRIC EYE AM har årsdebuten avklarad och kan få spets eller rygg ledaren här och kan vinna då. 2 CELESTE BRODDA vann med krafter kvar senast men möter tuffare motstånd nu men med rätt resa kan den vinna igen. 5 VARIETY SHOW har bästa spåret och laddas mot spets och trivs där. 12 ATLAS EAGRA kan vara skrällen om det löser sig med ryggar och tempo på loppet.

För fler tips besök https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com