V86 Åby/Solvalla 26 februari 2020 Start:20.30

Då var det dags för V86 Xpress igen. Omgången ser spännande ut med många öppna lopp – vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 6, 2, 1, 8, 4, 5, 7, 3

Favoriten: 6 Vikings Preacher med Anders Christiansson får tipset i det inledande loppet. Har galopperat i sina senaste två lopp och visat osäkra tendenser, men har annars sett mycket fin ut i värmningarna. Har visat att han klarar den dryga distansen och felfri blir han svårslagen. Främsta motbuden är 2 Digger Lord, 1 Trovatore och 8 Just Wait and See.

V86-2: Ranking: 9, 1, 2, 3, 8, 6, 4, 10, 5, 7

Favoriten: 9 Mellby Fire med Örjan Kihlström har visat mycket hög kapacitet och ska ses med bra chans. Hon har dock inte startat sedan september 2018 så formen är diffus och en gardering kan vara på sin plats. Utmanar gör främst 1 Everest Sisu, 2 Ronaldo Malibu och 3 Concrete Dee.

V86-3: Ranking: 6, 1, 13, 12, 11, 4, 13, 9, 10, 5, 8, 14, 2

Favoriten: 6 I am Boko med Peter Untersteiner får tipset. Har visat jämn och fin toppform i sina senaste lopp och stämmer det med positionerna bör han ses med mycket bra chans. Utmanar gör främst 1 Jumeirah Boko och från bakspår skrällarna 13 Lastpossibility och 12 Far from Over.

V86-4: Ranking: 2, 8, 9, 5, 1, 12, 11, 7, 3, 4, 6, 10

Draget: 2 Digital Download med Anders Eriksson är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Hon har visat fin kapacitet tidigare utan att få vinna. Stämmer det med positionerna kan hon vara starkast till slut i detta stolopp och endast streckad till 9 % känns hon spännande.

V86-5: Ranking: 10, 3, 2, 9, 4, 5, 8, 11, 12, 7, 6

Favoriten: 10 Tengil Face med Adrian Kolgjini får tipsnicken. Har visat hög kapacitet tidigare och formen verkar vara fin. Har galopperat en del tidigare men hållit sig till rätt gångart i sina två senaste starter – felfri ska han ses med bra chans i detta gäng. Öppet bakom favoriten och garderar man och hoppas på favoritfall bör man strecka på en del.

V86-6: Ranking: 10, 3, 7, 12, 13, 5, 1, 11, 2, 15, 6, 8, 9, 4

Favoriten: 3 Vicar med Örjan Kihlström ska räknas med bra chans – felfri kan han sitta i spets tidigt och då han är mycket stark kan han bli svårslagen. Har dock varit stökig de få gånger han testa voltstart så det kan vara en uppenbar galopprisk och en gardering behöver inte vara fel om man jagar lite större pengar eftersom han är stor streckfavorit.

Draget: 10 Ivanhoe med Oskar J Andersson får tipset istället och är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Han har visat fin kapacitet och gick mycket bra efter galopp senast – tål även ett tyngre lopp och som betydligt mindre streckad än storfavoriten känns han som ett spännande drag.

V86-7: Ranking: 4, 6, 9, 3, 5, 8, 10, 1, 11

Favoriten: 4 Upper Face med Adrian Kolgjini får tipset. Felfri ska han ses med bra chans i detta gäng, men han har visat osäkra tendenser och galopperat i sina senaste 3 lopp så en gardering kan vara på sin plats. Utmanar gör främst 6 King of Everything, 9 Utah Broline och 3 Rapido S.W.

V86-8: Ranking: 9, 11, 1, 6, 2, 3, 7, 4, 8, 5, 10

Favoriterna: 9 Sir Ratzeputz och 11 Reverend Wine där den förstnämnde med Rikard N Skoglund upp denna gång får tipsnicken. Reverend Wine är i skrivande stund ganska klar favorit men känslan är att det kan vara det omvända vid spelstopp. Bägge ska ses med chans och bör streckas men Sir Ratzeputz står bättre inne med sina pengar och bör ha hårdheten för att vinna detta – visade dessutom jättefint intryck i kvallopp nyligen och Nurmos hästar brukar prestera direkt efter uppehåll. Enda brasklappen förutom diffus form är att han är ovan vid voltstart och viss galopprisk kan föreligga, men felfri ska han ses med bra chans. Bakom de två förhandsfavoriterna finns det flera streckvärda skrälldrag i startvolten som också ska streckas tidigt i form av 1 Sigel Garline, 6 Havbergs Knight, 2 Linda´s Girl och 3 Global Unspoked.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com