V75 Bergsåker 29e Februari 2020

Full pott på V86 i onsdags och nästan 10 lax per andel! Det va såklart kul att hitta rätt tidigare i veckan och förhoppningsvis sitter flaxen kvar en omgång till.  Bergsåker står värd för V75 och omgången ser trevligt ut. Om rätt hästar faller kan det nog bli rätt bra utdelning och förhoppningsvis är vi med och slåss om miljonerna.

Snabbgenomgång:

Bästa Spikarna:
Odd Herakles (V75-2) och Religious (V75-5)
Elian Web har såklart omgångens bästa vinstchans men jag tror att vi måste försöka fälla honom för att det ska bli okej utdelning. I kallblodsloppet tror jag att det är upplagt för slakt från Odd Herakles. Ängsborken kan såklart vinna om han är så bra som hajpen säger, men jag är tveksam. Känslan säger att Odd Herakles är helt överlägsen det här fältet och att han rundar dom utan problem.

Religious kös av Mika Forss och det är inte optimalt men det ska vara svårt att göra bort sig här. Hästen är överlägsen och trots en hög streckprocent tror jag det finns spelvärde i spiken.

Här skräller det
Förhoppningsvis fäller vi Elian Web och jag tar nog med rätt många hästar här i hopp om guld och gröna skogar.

Första avdelningen ser väldigt öppen ut och det är läge att ta fram rollern och måla på.

Låsen
Man bör komma långt med Strong Heartbeat och Mas Capacity i avslutningen.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com