V75 Färjestad lördag

Jackpot och norska pengar i potten när V75 avgörs på Färjestad. Omgången ser ganska favoritbetonad ut men jag ska försöka få ihop ett slagkraftigt system.

Snabbgenomgång:

Bästa Spikarna:
Man At Work (V75-1) och Osens Prinsessa (V75-4)
Omgångens bästa spik kommer direkt i inledningen. Man At Work avslutade magiskt senast och den här gången tror jag Örjan går fram när spetskörningen lagt sig lite och jag tycker inte att det är speciellt troligt att någon häst klarar av att stå emot. Jag hade nog inte bokat några spel till över 2 gånger pengen på ekipaget.

Kompletteringsspiken kommer i kallblodsloppet där Osens Prinsessa  måste ha bra chans. Spetschansen är god och att det ska komma någon och plocka ner dom därifrån ser jag som osannolikt.

Här skräller det
Femte avdelningen ser väldigt svårlöst ut och är antagligen det lopp som kosta mest för undertecknad. Även sjätte och sjunde ser ganska öppna ut och förhoppningsvis kommer det rejäla skrällar där. Eftersom jag tror på ganska betrodda hästar i de inledande loppen gäller det att plocka bort ett gäng favoriter så att vi får plats med miljonrensarna.

Låsen
Green Mamba har omgångens bästa vinstchans men jag kan inte släppa Loser on Loser.

Att låsa på Gareth Boko och Sir Ratzeputz är kallare än Vansbro Ishall men chansen att du överlever loppet på två streck är hög.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com