GS75 Söndag 8 Mars. Vi bankar in spiken direkt och kopplar grepp på omgången

Om omgången:

Vi har en väldigt spännande omgång framför oss med två klara favoriter där jag garderar den ena. I de övriga loppen är det ett par som sticker ut men i flera av loppen känns det som spelarna tröttnat på att vissa sällan travar och självklart kommer några av de göra det nu och kan då skrälla. Jag tycker mig ha en spännande analys med en preliminär rad som kan ge fina pengar tillbaka. Är du sugen på att haka på så gör du det här:

Mina andelar hittar du här: https://www.atg.se/direktenryd
Det finns tre olika alternativ:
Rasmus skrällbong 50kr.
Rasmus söndagsfeel 150kr.
Rasmus söndagsmys 250kr.

GS75-1

Vi börjar med ett lopp som bör stå mellan tre hästar och visst kan man strecka de tre och gå vidare. Ingen minns en fegis som Broberg säger och speltekniskt inte bra att göra så. Jag spikar mig ur detta och hoppas kopplat grepp om omgången direkt! Spikvalet faller på den knappa favoriten 3 VARIETY SHOW som jag tror sitter i tät tidigt. Andrahandaren 2 REDHOT TAP DANCER är osäker i volt så jag tror man siktar mer på felfritt än spets och stämmer mitt scenario borde loppet vara över.

GS75-2

Ett klurigt lopp där favoriten 4 DIGITAL ASSET ska ut bakom bilen för första gången och även om man tror det ska gå utan problem så är det något jag vill se innan jag spikar. Här hade jag inte spikat favoriten ändå för jag tror mer på 5 MAKE SOMEONE HAPPY som vann från spets näst senast men senast förlorade från densamma men då var det en snabb öppning så ändå godkänt. Första jänkarvagn här och oavsett om man väljer att köra i ledningen eller släpper så måste man strecka den här. 17% mot favoritens 41% just nu. Eftersom jag inte är säker på hur loppet blir kört så finns det ett par till jag vill ha med. 8 HOTTENTOY tror jag blir väldigt bortglömd på grund av sina galopper i raden. Även spåret är tufft här men gör det bra de bitar den sköter sig och felfritt tror positiva Pihlström att han segerstrider. Ofta är denne härliga Pihlström lite väl optimistisk men här håller jag faktiskt med honom. 11 B.W.T DEVIL har fyra raka galopper MEN nu är det ny regi och tränar jättebra och sköter sig. Vann på bra tid felfri för fem starter sen så även om det saknas lopp i kroppen kan den vinna här om den sköter sig.

GS75-3

Kallblodslopp och du brukar man behöva måla på för att känna sig någorlunda trygg och det stämmer även här. En svag favorit i 5 GRUDE TILA som gick bra förra året och verkar vara på väg mot formen nu men spåret är jobbigt och bara en i mängden här. 15 LILL ALFRED är också mycket betrodd och även om det är en fin häst som tål att gå ett tufft lopp så är det 20 meters tillägg på 1640 och 14 hästar att runda så det får absolut inte strula på vägen. Första motbud bakom de två mest betrodda är 6 BÄCK SVART som gick i dödens senast och gjorde det bra. Den här är mer stark än snabb så kanske inte optimal balans men kommer man till spets och kan dra hårt kan den bli tuff att ta ner. Loppets roliga streck går till 4 MYRSJÖS RUTER ESS som satt fast med krafter näst senast och startgalopperade senast. Gick ändå med i tredjespår men blev störd och tappade. Lite tur den här gången så kan detta vara vinnaren till endast 6%.

GS75-4

Omgångens just nu största favorit hittar vi här i 3 QUEEN OF KNIGHTS. 65% på en häst som varit ute på distansen två gånger och blivit oplacerad i båda samt har 2 segrar på 25 starter känns väldigt lätt att gardera. Självklart är det en fin häst som trots allt har högst vinstchans i loppet men jag är inte så säker på att man hittar till ledningen och får bestämma och då är man sårbar. 6 QUIZ ROC är den jag tror kan snuva favoriten på ledningen och Djuse låter smyguppåt och från spets eller kanske rygg på favoriten med lucka så kan det bli korsdrag i kuponghögen. En som skulle gynnas om de två ovannämnda kör mot varandra är 7 CLIPPING OKLAHOMA som gör debut i ny regi och jänkarvagn här är intressant. 9 HAUKLAND SURVIVOR får sista strecket för att den fått lopp i kroppen och kan få ett passande smyglopp här och då kan det räcka hela vägen nu.

GS75-5

Här är det en bra favorit i 7 KNIFETOWN HALL som jag inte tror många vågar spika för den galopperade senast och kvävde sig starten innan. Blev generad av något senast säger man och kändes riktigt fin. Ett litet fält innebär fler alternativ för kusken att välja på och kunna vinna loppet på olika sätt. Var länge inne på att spika men jag har råd att gardera och om favoriten sviker igen så är det bra chans att 9 HIGHLY LOVELY sätter nosen först. Lopp i kroppen efter vila och bättre spår och lättare motstånd nu än senast gör att man med lite klaff blir att räkna med här. En som kan vara rolig att ha med är 2 BANG BOOMERANG som om den får för sig att trava mycket väl kan vara med och göra upp om segern här.

GS75-6

Här kommer omgångens just nu näst största favorit men jag gissar att den är störst vid spelstopp. Det är 5 DEMEX det handlar om. Tidig ledning senast och gick i mål med krafter och tussarna kvar. Obesegrad från ledningen så troligtvis söker man sig dit kort efter start även denna gång men kan vinna med andra upplägg också. Jag tror på toppchans och spikar.

GS75-7

En svårlöst avslutning och det känns skönt att ha råd med många streck.

Det känns som jag kan köra det här loppet i badkaret hur många gånger som helst utan att bli klokare. Det låter bra från flera håll och jag förstår att det är ganska jämnstreckat och så finns det gott om rensare bakom. Jag gör det lätt för mig och tar så många jag har råd med och väljer bara bort de tre jag tror minst på.

För fler tips besök https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com