Four Guys Dream bästa V75-spiken

Travsport av hög klass på en snabb bana, strålande väder – och folktomt på publikplats och i restaurangerna … Ja, V75 i Halmstad blir verkligen en helt ny upplevelse för oss men ”the show must go on”.

Jag lider med alla som drabbats och kommer att drabbas, dels de som blivit sjuka av corona-viruset, dels för de enorma ekonomiska konsekvenserna för att stoppa den här pandemin orsakar. Nåja. Livet går vidare och nu är mitt fokus på V75 denna lördag.
Mest spännande är att se hur Giveitgasandgo agerar i sitt första lopp sedan i november 2018. Den här 6-åringen har hög grundkapacitet med drygt 5,5 miljoner på kontot, han har vunnit Fyraåringseliten på Solvalla och på Bjerke samt varit tvåa i Olympiatravets final bakom Ringostarr Treb.
Han har tränat och kvalat i fin stil efter en gaffelbandskada, så han kommer väl förberedd till detta Guld-lopp.
Vinst? Nja, han behöver nog några lopp för att kunna prestera på topp men på sin grundkapacitet kommer Giveitgasandgo med på mitt V75-systemförslag.
Conrad Lugauers Night Brodde och Stefan Melanders Disco Volante är givna, däremot väljer jag bort snackhästen Zack’s Zoomer.
Han vann ju bara ett lopp i fjol på tio starter och har haft det riktigt tufft i Guld.

En knepig och ett fartmonster

Jag väljer att singelstrecka knepige talangen Maestro Crowe och för klassen fartmonstret For Guys Dream.
Petri Puros Maestro Crowe är stänkrädd men Halmstads oval är 5-stjärnig och vädret ska bli bra, så på den punkten räds jag inte. Däremot kan han, som Petri, säger ha en hel del hyss för sig i loppen.
For Guys Dream känns som raka motsatsen, alltså klockren i det mesta och gör han om prestationen senast får de andra bara se ryggen på körande Stefan Persson.
Om den här duon vinner är det upplagt för jackpot, alltså ingen utdelning för fem rätt.
I övrigt; nästa V75-omgång går på Momarken och den lär bli helnorsk.

Mina tankar om V75-loppen

V75-1: 2 Power Vacation är snabb ut och kan ta tredje raka segern i år, det från ledningen. 3 Rexine är en tuff utmanare och skulle det bli körning mellan de två tror jag att starka 4 Tour Eiffel som jag kör gynnas. Sex streck där 14 Wild Love kanske är bästa hästen men läget är inte det lättaste.

V75-2: 10 Maestro Crowe är en knepig men kapabel Petri Puro-häst. Den 5-årige Love You-sonen möter inga stjärnor precis, så jag väljer att spika, inte minst för distansen. Ja, han kan faktiskt vinna från dödens.

V75-3: 7 Night Brodde är visst felanmäld då han skulle ut i Silver, men jag är ändå inne på att han kan vinna i sin Guld-debut. 3 Giveitgasandgo är jag nöjd med och han har hög grundkapacitet. 8 Disco Volante blir stor favorit och skulle han ta ledningen blir han svårfångad. 2 Zack’s Zoomer står jag över trots allt snack kring den hästen.

V75-4: 7 Barista Oak är stark och rejäl, kan också öppna bra och Gustav Johansson lär nog satsa på ett offensivt upplägg. 5 Global Woodstock med skickliga Henriette Larsen är loppets rysare. Totalt blev det sex streck i detta svårlösta race.

V75-5: 5 Four Guys Dream travade under 09-tempo sista 800 i fin stil vid segern senast – ja, vi blev alla imponerade av 4-åringens fartresurser. Jag spikar, men de som garderar kan ta med den jag kör, nämligen 1 Quick Vald. Han trivs bäst i spets.

V75-6: 3 Grainfield Aiden har blivit en följetong i V75, dels genom täta starter, dels genom hårdheten. Han är mitt drag i detta 3-hästarslopp, där 1 Martin du Bos och 2 Sevilla är de två andra.

V75-7: 2 Jefferson Dotcom plockade ner 3 Taiga Woodland via open stretch senast och var riktigt bra vid segern. Ja, han är mitt vinnardrag men 1 Hector Boko, 3 Taiga Woodland och 4 Adde SH är givna motbud.

Mitt V75-systemförslag till Halmstad

V75-1: 2, 3, 4, 6, 7, 14. Res: 5-9.
V75-2: 10 Maestro Crowe. Res: 11-1.
V75-3: 3, 7, 8. Res: 4-2.
V75-4: 5, 6, 7, 9, 12, 14. Res: 13-10.
V75-5: 5 Four Guys Dream. Res: 1-9.
V75-6: 1, 2, 3. Res: 10-7.
V75-7: 1, 2, 3, 4. Res: 5-9.

Systemet är på 1296 rader och kostar 648 kronor. Om man också singelstreckar nr 7 Barista Oak i avdelning 4 blir det systemet på 216 rader och det kostar då 108 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com