GS75 15/3 Kopplar grepp på TV-systemen direkt!

GS75-1

Vi inleder med ett litet fält som redan är ännu mindre efter en strykning. Storfavorit blir 3 LUCIFER LANE och även om jag inte gillar att spika årsdebutanter så ska det här vara en bra chans. Jag får hoppas att de så kallade TV-systemen garderar här och kanske köper loppet (streckar alla fem). Favoriten har tränat bra och även om loppet innehåller flera startsnabba motbud så tror jag alla är nöjda med ryggen på min spik så efter en bit tror jag det är ett pärlband och då tror jag Johan A Nilsson fuskar bort loppet och vinner.

GS75-2

Favorit här är 2 HARRY DYNAMIT som vann enkelt från spets senast och visst kan man vinna igen men det blev galopp i debuten och nu är det första bilstart så jag garderar. 3 AROUND THE WORLD galopperade senast men avslutade bra efter det och hade man gått felfritt då hade den varit betydligt mer streckad här. Ingen seger i karriären än och jag streckar vidare. 7 LISTAS BRAVEHEART verkar sköta sig i ny regi och anmäld barfota runt om men vi får se om det blir så. Ulf Ohlsson upp blir det och det är ett plus. De tre jag nämnt har gemensamt att de både är startsnabba och kan galoppera så väldigt svårläst hur det blir kört. Om de galopperar bort sig eller kör om spets för länge så öppnar det för 13 ZIZOU’S STAR TREB. Det är första starten i Sverige och kan vinna direkt över Axevallas långa upplopp.

GS75-3

Här är det fyra hästar som sticker ut och en av de är 1 RAPIDO S.W som ofta spetsar men har gett sig ett par gånger från tät och jag tror inte man får dämpa tillräckligt för att orka hålla undan då det lär köras från start från Anders Svanstedt med 4 BARE FACTS. Även 7 ECKE STEEL kan öppna bra och med ett lopp i kroppen kan det vara dags för seger. Favorit är 8 PLAN B som fick stryk av Rexine senast och det är ju inte så mycket att säga om. Gick bra starten innan det med och trots spåret ska man räknas tidigt här. 9 STARBEC’S A.to Z är stark och har visat det i sina två raka segrar. Blir det rätt kört så kan en stark slutrunda räcka till tredje raka.

GS75-4

Favoriten är svårbedömd och även distansen är ett minus och även om man kan öppna snabbt är det en osäker och hetsig häst så alldeles för mycket om och men för att jag ska strecka den som favorit. Jag går istället på ett lås på två andra. Ena delen i låset är 2 AMAROCK som lär få en fin resa här och gick bra i dödens senast och kom med en bra avslutning innan det. Den jag dubblar med är 3 MILOS GANADOR som gjort bra insatser utan att få vinna men här är jag inne på att det kan vara dags till intressant procent.

GS75-5

Var sugen på att spika 7 VASCO DE GAMA här som ska gå utan skor men även 9 HILLS DELIGHT rycker skorna och med lopp i kroppen och kapaciteten hästen har så garderar jag. 4 LADY L.S gick bra senast efter startgalopp och blir bortglömd här så jag måste ta med den också.

GS75-6

Ett lopp som tredjehandaren är streckat på 6% och när två träter så….7 VULCANO N.P lär köras till spets och då hoppas jag 15 CHOCO GARLINE körs fram tidigt och vill tävla. Bakom är det vidöppet och jag kommer ta med så många jag har råd med!

GS75-7

5 CORLEONE D.K ser ut att bli omgångens största favorit här i avslutningen. Värdet kommer knappt öka om den vinner så den ska vi så klart gardera. 1 HOPE OF JOY blir bortglömd här på grund av en svag insats senast. Trivs inte med skor så de rycks nu och är garanterad en bra resa här. 2 HERAKLES visar fin form och om de två ovannämnda kör om spets mot varandra kan en vass avslutning vara segerreceptet för Herakles.

För fler tips besök https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com