GS75 22 Mars. Sparar det bästa till sist?

GS75-1

Jag har ofta inlett med spik för att koppla grepp men det är faktiskt ingen taktik som jag har utan det har bara blivit så. Det kommer bli så även denna vecka då jag tror att 4 MAZE RUNNER har toppchans att vinna detta lopp. Vann senast efter snabb öppning och känns ännu bättre nu och bör få/ta spets nu med och därifrån bör han ej förlora.

GS75-2

Även här sparar jag på strecken då jag väljer att låsa loppet på två hästar. Förstastrecket går till 2 JANIS BROWN som fått perfekt spår och lär sitta i spets. Galoppen senast säger man att det var olycksfall i arbetet. Bra segerchans men jag vill ändå ha med 3 LIVI OPAL H.M som kan avsluta bra och gjort bra lopp tidigare och man tror hästen kan gå en tid som kan räcka för att vinna här.

GS75-3

Kallblodslopp och som vanligt känns det öppet. Det låter dessutom lågt på flera av de betrodda så jag chansar med att plocka bort de och tar istället med ett par kantbollar som 5 NORDBY ELDE som ska köras från start och kan få spets eller dödens. Risken finns att den stryks men om inte så intressant till låg procent.

GS75-4

9 PRINCE PALEMA är just nu knapp favorit och det låter bra förberett även om man ej gått några snabba jobb. Rätt favorit men ska garderas. Garderar med bland annat 6 MCCLINTOCK som ska räknas trots uppehåll och nu rycker man skorna. Det finns risk för dödens men vid bättre resa så är det absolut en utmanare till segern.

GS75-5

6 RAPIDE CASH bör bli omgångens största favorit. Självklart är det en bra vinstchans när man möter lättare motstånd. Det kan bli ledningen och då är det självklart en bra chans men det finns konkurrenter som ej gett upp på förhand och ”hotar” med att köra i spets så jag garderar med 2 JASMIN BAND och 15 STARDUST MELODY.

GS75-6

Här har vi en klar favorit i 6 KINKY BOOTS och det låter påställt. Det är trots allt årsdebut och jag är medveten om att det kan vara spets och slut men måste gardera då det finns saker som talar emot och jag är ute efter de stora pengarna.

GS75-7

Avslutningen ser ut att stå mellan ett par hästar men skräll i sista rensar alltid bra och jag är sugen på att gardera med ett par kantbollar här. Jag får helt enkelt se vad för info som kommer under dagen och se hur många streck vi har råd med här.

För fler tips besök https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com