Solvalla V75 28/3

V75-1 Stoeliten. 1640m Autostart

1 Golden Tricks.
En jänkare som har flyttat till svensk mark. Vi har inte fått sett henne ännu men det ryktas att hon har sprungit ruskigt snabbt i USA. Spännande!

3 Hevin Boko. Har gjort två väldigt bra lopp tidigare i år. Nu är Rikard N Skoglund tillbaka i vagnen och skorna blir kvar hemma.

4 Ultra Bright. Är en startsnabb häst som kommer laddas mot ledningen. Mötte ett liknande gäng för två starter sedan då hon spurtade förbi alla på upploppet.

6 Unique Juni. Härdad häst som har varit nere i Frankrike under vintern och gjort fina resultat. Tillbaka i Sverige och ska bli spännande att se om den franska maten har gjort några positiva förändringar. 

8 Wild Love. En häst som Emil har tvingat Joel och Philip att ta med. Emil har följt hästen ett tag nu utan framgång men tror på vinst i det här loppet. Dessutom vill han knäppa Joel och Philip på näsan, bara det är ett plus!


V75-2 Klass 2. 2140m Autostart

2 Bottnas Fantom.
Fantomen har bra grund i kroppen och är påväg mot bra form. Kom tvåa senast mot Maestro Crowe och kör nu barfota runt om igen.

3 Martin Tooma. Spurtstark häst som kommer från två raka segrar. Kan han få rygg ledaren här kan det bli spännande avslutning om luckan kommer. Nu åker framskorna av.

4 Father Of Sun. Ett ekipage som har gift sig tillsammans. Leo och Father Of Sun har gjort väldigt fina lopp tillsammans den senaste tiden. Med en seger tillsammans senast plus att fram dojjorna ryker blir det en intressant motståndare till King Of Everything. 

5 King Of Everything. Tre raka segrar och fortsätter att imponera. Startsnabb häst som kommer vilja ta ledningen. Lyckas han med det så finns det nog inget som kan stoppa honom. Det är en väldigt bra spik men vi tror det kan hända någonting här.

7 Ace To Play. Snackhäst under veckan. Ändrar balansen samt kopplar på en jänkarvagn, Outsider!


V75-3 Gulddivisionen. 2140m Autostart

2 Reckless.
En häst som gillar långa distanser men de senaste två starterna har han kört 2140m. Senaste starten kom han 3 med en bra tid (12,9a), nu blir det intressanta ändringar då man tar av skorna. 

5 Disco Volante. Kanonfin form på den här raketen. Har vunnit fyra av sina fem senaste starter, dock på kortare distans. Den här distansen är ett litet frågetecken, har inte vunnit på den sedan 2018. 

6 Gareth Boko. Imponerar mer för varje lopp som går. Två raka segrar, så självförtroendet är på topp. Utmanare till favoriten (Disco Volante).

11 Elian Web. Tråkigt med spår 11 kan blir svårt att utmana därifrån. Elian är dock en klasshäst som springer dom allra största loppen. Med det sagt ska han med trots spåret. 


V75-4 Diamantstoet. 2140m Voltstart

2 American Hill.
Har fått mycket bra lovord från experter. Vi tror att det är bland dom bättre hästarna Conrad har i stallet och det säger mycket.Är hästen lika fin som senast så är segern klar. Vi spikar!

Varning:

4. La Norna.
Har vunnit mycket lopp senaste tiden och nu åker skorna av igen vilket brukar ge den lilla extra effekten.

6. Anthara Bi. Gjorde ett mycket bra lopp senast med Björn Goop när skorna rycktes, blev en andraplats då. Nu kör de samma upplägg igen och frågan är om det räcker hela vägen denna gång?

9. Shutter Island. Har gjort grymt bra lopp senaste tiden och kan bli farlig även denna gång.

12. Princess S.W. Vunnit 10/17 starter och vill ännu mer nu när de rycker skorna första gången i karriären. Dock lite svårt läge nu.


V75-5 Silverdivisionen. 2140m Autostart

1 Dom Perignon.
Har gjort två fina framträdande 3:a och senast 2:a. Dags för självaste Dom Perignon att sprätta korken och fira vinsten nu. 

2 Niky Flax. En häst med bra fart i kroppen och kan ta ledningen här med spår 2. Har gjort bra lopp mot liknande motstånd tidigare och satt fastlåst med krafter kvar i senaste loppet. Barfota igen nu.

3 Pastor Power. Om man kollar på resultatraden känns det inte som en vinnarhäst. Nu har hästen äntligen fått ett framspår och kan vara med direkt från start. 

5 Man At Work. Fick äntligen sticka nosen först i senaste loppet, då såg han bättre ut än någonsin. Jobbar han på lika bra som senast så har han en god chans den här gången också.

7 Martin De Bos. Var kanonfin senast och vann enkelt med krafter kvar. Lite svårt med spår 7 nu men vi tror han kan bli farlig ändå.

8 Reverend Wine. Kommer från vinst där han startade med dubbla tillägg. Minus med spår 8 nu men med det pannbenet kan det bli ett bra lopp igen. Nu är Carl Johan Jepson tillbaka i vagnen.

9 Grainfield Aiden. Finska maskinen som vägrar att varken vila eller åka hem och basta i Finland. Springer lopp nästan varje helg och gör det bra varje gång. Tuff uppgift den här gången från spåret men kommer säkert ändå vara med på målfotot.


V75-6 Klass 1. 2140m Autostart

3 Strong Heartbeat.
En topphäst som har imponerat stort den senaste tiden. Har fått ett passande läge igen och kommer matas mot ledningen. Har endast förlorat ett lopp i karriären. Vi spikar!


Varning: 

1 Betting Rebel.
Startsnabb häst som vann från ledningen senast. Mycket intressanta ändringar nu med barfota runt om och ny Amerikansk vagn.

10 My sweden. Suveränt intryck senast när han enkelt vann på V86. Är nu tuffare hästar emot men vid en gardering ska han med. 


V75-7 Bronsdivisionen. 2140m Autostart

2 Adde S.H.
Börjar verkligen hitta sin form nu och kommer från två raka vinster från utvändigt ledaren i båda. Har dessutom ett bra spår nu.

5 Star Costashorta. Grymt startsnabb häst som höll ledningen från start till mål i senaste V75. Tuffare motstånd den här gången men ska ändå räknas.

6 Burning Man. Är en häst i superform med tre raka segrar där dom senaste två var på V75. Har en segerprocent på 54% och nu tar dom av bakskorna vilket kan ge en extra växel. 

7 Thriller N.P. Ja, behöver man säga så mycket genom att kolla på resultatraden! Nu skickar Mange av skorna plus att han kopplar på en jänkarvagn, kan bara innebära formbesked!
DagensDubbel Tips!

Phille’s kombo

DD-1 

1, 3

DD-2

1, 2, 7

Empa’s spridda skurar

DD-1

1, 3, 5, 10, 11

DD-2

5, 7

Jolle’s Triangel 

DD-1

3

DD-2

5, 7

Hoppas du får “payback” för tipsen!


Hälsningar, PejBack

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com