GS75 29/3 gillar gnällspik och kall avslutning

GS75-1

Vi öppnar omgången med en favorit och just nu fyra jämnspelade andrahandare.

Jag tar fegvarianten och tar alla fem då jag har svårt att välja bort någon. Förstahäst är favoriten 1 DYRGRIPEN som var bra i comebacken senast från dödens och fått bästa spåret här. Det kan vara spets och slut den modige chansspikar.

GS75-2

Jag kan knappt tro det själv när jag väljer att spika en storfavorit i ett kallblodslopp. Dock så är 4 ULVSÅSEN överlägsen här. Kommer från seger i årsdebuten och ska vara bättre nu och bör vinna detta från dödens men man lär släppas till spets och det är galopp/sjukdom emot.

GS75-3

Ett svårläst lopp där flera gör årsdebut. Jag rankar ner 1 A Peptalk som det låter väldigt lågt på men just nu ändå streckad på 10%. Jag streckar 2 LISTAS ALICE som vid smygresa kan spurta hem det här. Streck även för favoriten 4 NEW DIRECTION som jag tror sitter i spets efter en bit och därifrån är det hästen att slå. 8 GALA SHADOW kommer med på att det är Ulf Ohlsson och favoritdistansen nu och med rätt resa blir den farlig. Får se om det kommer någon spännande info imorgon eller om jag stannar på tre streck.

GS75-4

Oj här får man ta fram stora penseln för att känna sig säker. I detta kallblodslopp blir det verkligen ingen spik. En hel del spännande utrustningsändringar och här kommer jag ta så många streck jag har råd med. Så köpa andelar nu så vi kan helgardera ha ha. 4 OLSIMS ARNE och 7 KLACK SOJA är streckade på 0% och 1% och de ska med på mina kuponger!

GS75-5

Ett litet fält och en jättefavorit i 2 SHOCKING SUPERMAN och även om det så klart inte är toppform så ska det vara en bra chans mot detta gäng. Jag tycker dock man litar väl hårt betrodd här och det låter inte som spets och slut. Det kan bli en för hård öppning eller så laddas det inte så hårt men spurtar i mål med krafter kvar utan att vinna då det inte är viktigaste loppet i år. Jag måste gardera och gör det med flera av motståndarna för jag har svårt att räkna ut vem som får bäst resa av de. Mest intressant är 7 SUPER ZANTOS till endast 2%.

GS75-6

Ett lopp som ser ut att stå mellan fyra hästar även om det låter lite tveksamt på 4 PLEASURE FOR CASH som det är viktigast att gå felfritt bara och 8 APERFECTDREAM som lär behöva loppet. Båda måste ändå streckas men jag vill ta med en femte häst i 7 FIDJI RAGS som är helt bortglömd nu trots bra spurt senast och får man spara speeden när de andra kör mot varandra så kan det bli korsdrag i kuponghögen!

GS75-7

Vi avslutar med ytterligare ett kallblodslopp. Det är väldigt jämnstreckat just nu men jag väljer att spika en favorit i sista trots att jag är emot det egentligen. Här är dock procenten bara 24 just nu. Jag spikar 1 RUTBO ROFFE som trivs bra på distansen och gjorde ett bra lopp i årsdebuten och travar man bara här så ser det bra ut.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com