Jägersro V75 4/4

V75-1 Derby Trial. 2640m Autostart

1 Upset Face.
Revanschsugen nu efter en bra vinterträning. En hingst som börjar bli mer rutinerad nu. Stor chans att han når ledning och då får de andra kämpa för att ta över pole position. 

2 Power. Talangfull häst som hade ett lyckat fjolår som dessutom vann kriteriet (Stor tävling) förra året. Gör nu årsdebut, så formen är ett frågetecken. Obesegrad på den här distansen. Kommer han bara leka hem det här eller behöver han ett lopp i kroppen?


V75-2 Diamantstoet. 2140m Voltstart

5 Another Lucky Day.
Blixtrade till i senaste loppet när hon fick springa barfota. Blir utan skor den här gången också, finns chans för att skrälla.

6 Alhambra Mail. Sex raka segrar på detta sto, obesegrad sedan hon flyttade till Sverige. Såg fin ut i årsdebuten och ska räknas med i segerstriden.

7 Waiting Hill Hall. Stark häst som tål att göra tuffa jobb. Nu hoppar Thomas Uhrberg upp i vagnen för att försöka ta hem segern. Har vunnit fyra av sex starter på Jägersro.

8 Alpha K. Imponerade stort i förra loppet när han susade förbi hela gänget på upploppet.

9 Rapide Cash. Kommer med fin form och van att möta tufft motstånd. Har bra chans här.

11 Diamond Hall. Honska springa barfota för första gången. Har springspår vilket är ett plus då hästen är snabb ut från starten.

13 Darah Bibo. Varfin senast med en vinst i årsdebuten. Sex vinster på elva starter.

15 Karamel Hill. Björn Goop’s nya tillskott, alltid spännande. Har många att runda här men med Goop’s vantar är inget omöjligt.


V75-3 Klass 1. 1640m Autostart

6 Van Gogh Z.S.
Är anmäld barfota för första gången, blir spännande. Vann i årsdebuten tillsammans med Robert Bergh och dom siktar nu på första V75 vinsten. Bra chans!

7 Four Guys Dream. Hankommer från tre raka segrar och imponerar mer och mer. Stefan Persson i vagnen och han får nog bara sitta lugn och låta hästen springa.

11 Bonny Boy. Vann senaste loppet på ett snyggt sätt. Rycker av skorna nu. Svårt från det här läget men blir det hård körning där framme så kan han överraska på upploppet.


V75-4 Klass 2. 2140m Autostart

4 Fredric Palema.
Är en startsnabb häst som har fått bra spår här. Barfota runt om nu som det gått bra med tidigare, kan bli en spännande resa från det läget.

5 Leading Tile. Är ensegervan häst som gått utomlands och är nu i Sverige för första gången. Michael Lönborg fortsätter köra som alltid. Går bra i ledningen och kan han nå dit blir det farligt.

7 Knowledge’em. Omgångens största favorit med 71% i skrivande stund. Kommer med tre raka segrar i raden till det här loppet. Häst och stall i form! Blir nu debut i V75 plus att hästen bara är fyra år gammal, vi tycker det är en favorit i fara!

9 Reddington. Är en V75 van häst trots sin unga ålder. Har ej vunnit på V75 ännu. Nu möter han hästar som är mer ovan och ska därför ses med chans till segern. 

10 Brandy Flame. Blev galopp senast på V75 debuten. Såg väldigt fin ut innan galoppen så det var nog nerverna som spelade ett spratt. Nu tar man av skorna samt att Goop hoppar upp för första gången, kan bara vara två plus!

12 Elche. Är en häst som har varit ute i V75 dom senaste två loppen utan någon jätte framgång. Nu är det mer orutinerade hästar emot och då kan han ha en fördel. 


V75-5 Silverdivisionen. 2140m Autostart

2 Night Brodde.
Galopperade bort sig senast i gulddivisionen. Tillbaka nu i lägre klass och har ett utsökt läge för att ta ledningen i starten och leda runt om. 

Motbud:

2 Niky Flax.
Är enstartsnabb häst som kommer sikta mot ledningen i det här loppet, därifrån blir det spännande att se om ekipaget håller hela vägen.

12 Prosperous. Tillbaka i Sverige efter ett tags tävlande utomlands med sex vinster på sju starter. Björn Goop får chansen här men det kan bli tufft från spår 12 i det här loppet.


V75-6 Gulddivisionen. 2140m Autostart

4 Norton Commander.
Är åter efter vila och det låter väldigt positivt på träningen. Conrad Lugauer som tränar hästen kommer även nu köra.

5 Lionel N.O. Världshästen besöker Jägersro. Detta är en häst som håller bland världseliten dock börjar han bli med åren, frågan är om han besitter den allra bästa formen fortfarande.

6 Portland. EnSvårbedömd häst som har tävlat utomlands tidigare och kör nu första starten på Svensk mark där Björn Goop tränar och kör hästen själv. Kan vara intressant.

7 Racing Mange. Kom tvåa senast efter en kortare vila. Hästen ser mycket fin ut och ska absolut räknas i det här loppet. 

9 Velvet Gio. Har haft svårt att hinna först med mulen över mållinjen senaste loppen. Nu sitter Carl Johan Jepson i vagnen och skorna åker, den kombon har fungerat bra tidigare.

10 Cyber Lane. Är en häst som brukar vakna till efter vinter för att springa dom allra största loppen. Har nu haft en lång vila sedan augusti men grunden finns där med råge!


V75-7 Bronsdivisionen. 2640m Voltstart

7 Giant Shadow.
Har22 segrar på sina 26 starter, gillar tydligen att vinna! Gör årsdebut nu men räknas direkt. Första gången i voltstart så det är ett litet frågetecken hur hästen tacklar en eventuell omstart. 

Motbud:

5 Nero Maximus.
Har gjort bra ifrån sig den senaste tiden och Conrad Lugauer har ju minst sagt form på sina hästar nu.

6 Neelix. Visade fin form när han vann på V86 i sin förra start. Vi får nu se hur han kan utnyttja springspåret.DagensDubbel Tips!

Phille’s kombo

DD-1 
5, 6, 10

DD-2
5, 7

Empa’s spridda skurar

DD-1
10

DD-2
2, 5, 6, 7, 9, 11

Jolle’s Triangel 

DD-1
7, 9

DD-2
7

Hoppas du får “payback” för tipsen!


Hälsningar, PejBack

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com