GS75 Söndag Umåker

GS75-1

Westerholm har de mest betrodda i loppet men tipsettan till en annan !

9 Als Raging Ace rycker man skorna på i denna start och både stallet och jag är inne på att det kommer ha en positiv inverkan på hästens prestation. Spåret behöver inte vara helt tokigt, hästen får trava in sig från start och skulle tempot bedarra räds inte kusken att styra fram mot utvändigt ledaren. Man kommer helt klart blanda sig i segerstriden. 2 Harper Seabrook är Nicklas Westerholm val i loppet. Hästen gör årsdebut men uppges träna bra och spåret kan man definitivt inte klaga på. Räknas med segerchans. 6 Helix är Westerholms andrahäst i loppet. Man rycker skorna och Magnus A Djuse är knappast någon nackdel i sulkyn. Gäller att man hittar ned i position men lyckas man med det är det är givet streck på kupongen.

GS75-2

Blivande kanon och spiken är given !

6 Hail Mary gästar Robert Bergh med. Blir stor favorit men det är befogat, trots 40 meter tillägg. Har årsdebuten avklarad och hästen var där mycket fin när man bara stegade ifrån över upploppet och segern blev till slut mycket enkel. Har som sagt här tillägg att plocka in men med endast sex hästar med i loppet kan nog Robert ganska tidigt glida fram och få överta ledningen, övriga ekipage lär vara nöjda med rygg på den klara favoriten. Jag hittar inga orosmoln på himlen och för mig är det bara att spika och bläddra vidare till kommande lopp.

GS75-3

Öppet kallblodslopp och helgardering behöver inte vara fel !

5 Buska Blyg får tipsnicken. Senast travade hästen och då slutade det med en andraplats. Inte helt lätt att få runt i rätt gångart men de tillfällen hästen travar finns både bra fart och hög kapacitet. Få hästar med i loppet är klart gynnsamt för ett felfritt lopp. 6 Järvsö Elling är nog bästa hästen men står då även med 40 meters tillägg vilket jag inte tror är helt lätt att plocka in på dessa ganska jämnbördiga hästar. Formen finns åtminstone där och lyckas man bara hitta lite draghjälp under slutvarvet kan man nog avgöra detta när upploppet nalkas.

Mitt råd, helgardera loppet. Med endast sex hästar till start blir det inte speciellt dyrt.

GS75-4

Frågetecken finns på flertalet av de betrodda !

4 Digital Ink har nu varit struken vid TRE raka tillfällen. Givetvis svårbedömd. Finns formen där ? Kapacitetsmässigt och meritmässigt står man sig givetvis bra i ett lopp som detta men lika given som man är på kupongen, lika givet känns det att gardera. 2 Mr Golden Quick sprudlar det inte heller form om, men vi vet samtidigt vad hästen kan prestera i sina bästa stunder. Har en speed som få i landet kan mäta sig med. Vågar inte utelämna hästen från systemet. 3 Eder Bob är en hedersgäst som alltid gör sitt. Vinner inte så ofta men nu när det finns frågetecken på de mer betrodda i loppet kanske det kan vara dags. Inte helt omöjligt att man kan hitta till spets, sedan är det upp till kusken om man väljer att köra där eller tar rygg på någon av favoriterna. Oavsett får hästen en bra resa och ett givet streck.

GS75-5

Orutinerade kuskar med en stor favorit !

4 Gorges L.A  blir klar favorit och kommer tre raka segrar så det är inte helt obefogat. Segrarna är tagna i ganska enkla gäng, men man har gjort det på fint vis och motståndet denna gång skrämmer inte heller, det är samma typ av motstånd man mött på slutet. Fint spår och inte alls omöjligt att man hittar till tidig ledning och då blir man givetvis svårslagna. Denna gång blir det skor på, men hästen har fungerat bra även med det och enligt stallet är det ingen jättenackdel. Bästa kusken i loppet är inte heller någon nackdel så på det stora hela väger det positiva över mot de nackdelar som finns om hästen.

Ska man leta motbud får man leta ganska brett. Då ser jag ingen som chanslös. 2 So Chic har ett bra spår och en klar godkänd kusk. Gillar smygresa och skulle man få fritt spelrum in på upploppet kan man avsluta bra.

GS75-6

Kommer man till spets kan det vara över !

5 Corroded är van att möta tuffa hästar och känslan är att man kliver ned något i klass till denna start. Visat prov på startsnabbhet och här lär Bergh ladda vad som går från start. Hittar man till spets tror jag inte det kommer hända så mycket i loppet och då är det bra chans att man spårar hela vägen. 1 Lexington Tooma gör jämna och bra prestationer hela tiden. Står perfekt till för en bra resa. Formen är god och för er som garderar min tipsetta är det ett givet streck ! 7 Zooropa ”snöade” jag på rejält senast när hästen vann till glatt odds. En häst som alltid visat hög kapacitet och senast visade man vilken spurt som finns att tillgå. Svårt spår på nytt, men skulle loppet bli kört i ett tufft tempo kliver man in matchen på upploppet.’

GS75-7

Starkt lås avslutar omgången !

2 Redhot Tap Dancer kommer med tre raka segrar och när det nu dessutom vankas skoryck får man finna sig i att bli favoriter. Oöm för positioner men närmsta vägen till mål är som bekant från ledningen och jag tror man hittar dit intet tidigt skede. Svårslagen. 4 Papidoux ska man också rycka skorna på. Bergh får chansen i sulkyn. Fungerade mycket bra barfota i höstas. Kan absolut vinna och givet streck.

Bakom dessa tycker jag det är ganska magert. De jag nämnt har en högre kapacitet och dessutom de bästa spåren.

Lycka till med liren !

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com