V75-analys Färjestad 10/4

Hej kära läsare!

Dags för långfredagen att bjuda på trevligt trav under detta ”Springrace”, men V75 varje dag fram till och med söndag.. Analysen är skriven av mig, Albin, som grundat Travcash. Det var ett tag sedan jag skrev en analys för sidan och det ska bli väldigt roligt att försöka hjälpa er på traven att vinna lite trevliga påskpengar.

V75-1

Vi börjar med en stor favorit i form av 4 Ganga Bae. Hennes fjolår var klart bra och Breeders Crown vinsten är klart största fjädern i hatten. Den segern togs från ledningen, och vi får nog konstatera att mycket talar för att hon leder länge här med. Jag tror att det finns stor risk för att hon får bluffa bort detta och spiken ligger väldigt bra till hands.

1 Dontlooseallmoney är en häst jag följde noga i fjol. Ser stor talang i henne och hon debuterade i år med att fastna med sparade krafter. Amerikansk vagn är anmält där och det blir en bra kick tror jag, ifall de väljer att köra så. Tidigt motbud till väldigt fina procent.

8 Mascate Match och 9 Diana Zet har båda visat sig vara kulltoppar och ska med på alla seriösa, garderade kuponger.

V75-2

⭐️5 Hector Sisu såg råläcker ut senast. Visserligen blev det ett bra lopp för honom, en snäll resa i mestadels rygg ledaren. Men samtidigt var intrycket suveränt när han bara lämnade de övriga och gick i mål på ett spänstigt sätt. Lär gå framåt med det loppet – jag spikar!

11 Billions fick inte alls samma fina resa som favoriten i sin årsdebut. Det var ett offensivt upplägg som gällde då och det skötte han med bravur. Föll med flaggan i topp då, men är tidig här.

1 Custom Cheval hade ett bra fjolår och tävlade frekvent mot tufft motstånd. Är rättvist hårt betrodd här, MEN, jag vill varna för att hästen tycks ha en tendens att oftare bli tvåa än etta. På 10 starter har han 2 segrar och hela 5 andraplatser.

Nyhet! Testa Betfairs spelbörs för trav och få 250 kr riskfritt spel. Läs mer på Travcash här.

V75-3

Ett stayerlopp med många roliga streck.

5 Vikens High Yield är en korrekt favorit. Tagit många steg i nya regin och jag tror på ytterligare en bra prestation. Men det är en utslagsgivande distans som han inte är allt för van vid. Mycket kan gå fel på vägen.

7 Vincent As är en herre som är mycket mer rutinerad över distansen. Har klarat av årsdebuten nu och jag tror man kör offensivt här.

9 Religious har faktiskt en V75-seger över distansen i år. Kommer från en bra prestation där han fick jobba i spåren i V75-finalen och höll ihop det bra. Tidig.

2 Edmund är en spännande miljonskräll. Har spurtat bra på V75 förut och nu blir det barfota runtom och hybridvagn. Med smörrresa kommer han nog chocka många.

V75-4

❄️3 Florist är favorit här och jag förstår verkligen det. 5 av 6 starter har mynnat ut i segrar, och enda plumpen har kommit vid en galopp. En ruskigt fin dam, men samtidigt tycker jag att detta är hennes tuffaste uppgift och ett par utmanare känns riktigt vassa.

12 Clockwork tog en meriterande seger senast där barfota bak kändes som en rejäl kick. Hon möter inte tuffare motstånd nu, och med lite flax från läget blir hon mycket giftig.

9 Aperfectric får Örjan Kihlström i vagnen. Dessutom är det en amerikansk vagn som karln ska sitta i, i alla fall enligt anmälan. I snacket låter det dock som det blir vanlig vagn. Vi får se. Oavsett vad är hästen bra och kommer från två mersmakande prestationer. Kuskförsträkningen osar att de kör för segern.

V75-5

2 Vivacious Allie har årsdebuten avklarad. Trist galopp såklart, men samtidigt gick hon bra efter den och nu lär formen börja närma sig. Hon är grym den här damen, och hennes startsnabbhet är ju en klar fördel. Spets och slut?

5 Aleppo Pine galopperade bort derbystoet med segern på gaffeln i klar ledning. Nu är det anmält barfota och bike, vi får se lite hur det landar säger Wallmann. Väljer de att köra med någotdera blir det spännande. Tvåhästarslås?

V75-6

6 Digital Summit gjorde en otroligt fin prestation senast. Tryckte upp farten i dödens direkt i årsdebuten och kom in på 1.12,9 som tvåa över 2140 meter. Respekt! Hästen känns i ruskig ordning och kan nog vara en bra spik.

❗️2 Martin Tooma kan vara omgångens rejäla ”monsterskräll”. Barfota fram bet bra senast och han fastnade med sparade krafter. Får han använda dem nu?

8 Fortnox i ny regi är såklart högintressant. Hästen visade jättetalang i fjol.

V75-7

3 Missle Hill är stor favorit. En hel del talar för spets och slut så det är inte helt orättvist.

2 Max Brady är en av Norges större talanger. Har skrapat ihop över 3 miljoner och kan väldigt mycket. Derbysegrare i Norge. Tidig.

7 Forfantone Am avslutade fjolåret med att vinna Breeders Crown. Har inte startat än i år, så formen är väl sådär, men kunnandet är desto bättre. Kan absolut blanda sig i slutkampen på ren råtalang.

⭐️Omgångens bästa spik:

5 Hector Sisu (V75-2) såg råläcker ut senast. Visserligen blev det ett bra lopp för honom, en snäll resa i mestadels rygg ledaren. Men samtidigt var intrycket suveränt när han bara lämnade de övriga och gick i mål på ett spänstigt sätt. Lär gå framåt med det loppet – jag spikar!

❗️Omgångens drag:

2 Martin Tooma (V75-6) kan vara omgångens rejäla ”monsterskräll”. Barfota fram bet bra senast och han fastnade med sparade krafter. Får han använda dem nu?

❄️Omgångens avslag: 

❄️3 Florist (V75-4) är favorit här och jag förstår verkligen det. 5 av 6 starter har mynnat ut i segrar, och enda plumpen har kommit vid en galopp. En ruskigt fin dam, men samtidigt tycker jag att detta är hennes tuffaste uppgift och ett par utmanare känns riktigt vassa.

Systemförslag

V75-1: 1, 4, 8, 9

V75-2: 5

V75-3: 2, 5, 7, 9, 11, 12

V75-4: 3, 6, 9, 12

V75-5: 2, 5

V75-6: 2, 6

V75-7: 3

440 kr.

För fler tips och analyser besök gärna https://travcash.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com