Romme V75 12/4

Multijackpot denna söndag och blickarna riktar sig mot Romme som är värd för denna fina omgång. Det är bra kvalitet på loppen och vi får se bland annat några av förra årets elitloppsdeltagare. Att tänka på ni som spelar är att Rommes upplopp är lite längre än snittet och det gör att hästarna som startar längre bak bjuds in i matchen. Om ni ändå inte har någon feeling så kan ni alltid surfa in på Pejback’s Andelsspel och köpa en andel så är ni med och spelar med oss. Spänn fast bältet så åker vi!

Autostart = Hästarna springer bakom en bil som släpper iväg hästarna.

Voltstart = Hästarna dansar runt några varv och sedan springer iväg på banan. Omstart är nästan ett måste.

Skor = Nu när det börjar närma sig sommaren får hästarna gå barfota runt om, vilket kan ge en växel till. Alla hästar gillar inte att springa barfota så ibland kan det vara en chansning vilket man ska ha i åtanke.

V75-1 Klass 2 2140m Voltstart

1 L.L. Royal. Har visat fin form under vintern och har tagit fyra segrar på sina sex starter. Han kan öppna snabbt och får han ledningen i starten så blir han svår att slå.

7 Pine Muscle. Har fått ett lopp i kroppen nu och är betydlig mer laddad för det här loppet. Gynnas av springspåret då han kan starta snabbt och har chans på ledningen. Ska springa barfota för första gången dessutom så är ett väldigt intressant bud. Björn Goop kör, vilket är ett plus.

8 Next Limit. Lite svårt att sträcka ut läppen först över mållinjen och blir ofta tvåa. Såg fin ut i det senaste loppet då han var före bland annat Pine Muscle. Fortsätter nu barfota och kan räknas med i segerstriden. Skräll!

10 Don Fanucci Zet. Har vunnit fem av sina sju starter i karriären och ska ses i det här loppet som hetaste budet. Daniel Redens hästar har visat riktigt bra form efter vintern. Anmäld barfota på baktassarna för första gången vilket kan ge en extra knuff. Att tillägga är att alla sina vinster kommer från när han har startet i främre startfältet, nu har han bakspår. 

V75-2 Klass 1 3140m Autostart

2 Accolade. Har en ruggigt bra högsta form som han visat i början på året. Nu blir det första gången på 3140 meter och kommer det gå hela vägen även här?

3 Digital Science. Robert Bergh tränar och kör själv denna råstarka häst. Nu verkar det bli helstängt huvudlag och träningen har lagts om.

4 Naughty Boy. Finns bra kapacitet i grunden och blir nu mycket intressanta ändringar. Får rutinerade Jorma Kontio i vagnen och verkar bli barfota runt om med hybridvagn. Skräll!

5 Tengil Face. Nu får Erik Adielsson chansen. Vinner inte allt för ofta men styrkan finns för att klara distansen och han borde vara med och slåss där framme.

9 Cobbys Nana. Har hittat fin form nu med barfota runtom och Rikard N Skoglund i vagnen. Två segrar på tre starter med honom och gillar dessutom långa distansen.

10 Sigel Garline. Stark häst som gillar längre distanser. Kommer från mycket bra prestationer senaste loppen och formen verkar sitta på plats nu.

11 He´s Marvelous. Har bra grundkapacitet och nu med ett lopp i kroppen efter en vila. Gjorde en skaplig insats senast med en femteplats. Hittar han bra ryggar här kan det bli en fin resa.

V75-3 Kallblodsdivisionen 2140m Voltstart

1 Fylking. Vinst senast mot bra motstånd. Nu åker skorna precis som i förra loppet och startar 40 meter före dom värsta motbuden. 

5 Demex. Är en häst som har gjort fina framträdande de senaste loppen. Möter kanske snäppet bättre hästar nu men med ett 40 meters försprång kan det bli en outsider. Till den här starten väljer tränaren att ta av bakskorna, kan det ge en växel till?

10 Don Viking. Är en rejäl häst som orkar tuffa lopp. Till den här starten tar man av bakskorna vilket innebär barfota runt om, springer sällan med den balansen så kan vara ett minus men förhoppningsvis ett plus.

11 Järvsöodin. Ett kallblod efter självaste Järvsöfaks (Kallblodens kung) och tränas utav kallblods profilen Jan-Olov Persson. Detta är den häst som gillar att vinna ( 39 % segrar av alla sina starter), är lite väl bortglömd i detta öppna lopp och om du leta skrällar ska Järvsöodin med!

14 Steinfaks. Är en häst som blandar och ger. Kom tvåa senast så vi tror att formen är nära och ska därför räknas i detta lopp.

V75-4 Diamantstoet 2140m Voltstart

3 Loveya Fashion. En häst som är segervan. Vinner nästan vart annat lopp och finns chans för en till seger om hon kommer iväg bra i starten. Magnus A Djuse kör, vilket är en rutinerad kusk i detta ungdomslopp.

7 Esther Rich. Inte en helt tokig häst som skulle kunna rensa i kupongerna. Springspår nu så har chans att komma till täten i starten. Form på kusken.

10 Bear Victory. Kollar man startlistan inför det här loppet så är Bear Victory helt klart bästa hästen i gänget. Har tagit två segrar på tre starter det här året. Det största minuset är att hästen galopperar vart annat lopp så hon är väldigt osäker. Det är en bra spik, och vinner troligtvis om inte galoppen kommer. Men vågar man chansa?

12 Kavata Käll. Ett sto som har fint kunnande och brukar kunna plocka segrar. Gör årsdebut nu så formen är lite osäker, behöver troligtvis det här loppet innan maskineriet går igång på riktigt.  

V75-5 Bronsdivisionen 1640m Autostart

2 Deep Pockets. Gillar korta distansen och har start snabbheten för att nå ledningen här. Därifrån får nog de andra kämpa för att ta sig förbi.

3 Guillaume Boko. Har nu två bra lopp i kroppen på Svensk mark efter att ha kört ett tag i Frankrike. Nu laddas det på med ny Amerikansk vagn.

4 Click Bait. Stefan Melander tror på bra chans här och hade dessutom tur i spårlottningen nu. Var bra i årsdebuten senast med en andraplats och nu med ett lopp i kroppen kan det hålla hela vägen.

5 Bon Ego. Sitter på fin form och nu åker även bakskorna av som han är obesegrad med. Skräll!

8 Vichy Grif. Har inte lyckats hitta sin fina fjolårsform i år men nu med två lopp i kroppen med barfotabalansen kanske det är dags. Vann sju av 18 vinster förra året och kan mycket när formen sitter. Skräll!

9 Adde S.H. Haft otur i spårlottningen här men har visat i sina senaste insatser att styrkan finns för att gå den tunga vägen. Har tagit sina två senaste vinster från utvändigt ledaren.

V75-6 Deltävling Paralympiatravet 2140m Autostart

2 Reckless. Är en mycket fin häst som Goop har i sitt stall. Vi är lite osäker på hans startsnabbhet vilket kan innebär att han blir fastlåst, dock håller trollkarlen Goop i spakarna så luckan kommer nog och då blir han farlig. 

5 Sorbet. Detta är en klasshäst, sprang 9,8 senast loppet efter en längre vila (galet bra tid). Reden som tränar Sorbet verkar ha form i stallet vilket är ett plus. Om Sorbet är lika bra som senast vinner han!7 Elian Web. Har varit en besvikelse de två senaste starterna, är formen på väg neråt? Elian är en startsnabb häst så från spår 7 kommer han hitta en bra placering i loppet och vem vet kanske är formen tillbaka, isf blir han livsfarlig!

12 Makethemark. Är såklart en av Sveriges bättre hästar i nuläget. Nu har hästen fått spår 12 och därifrån tror vi inte han lyckas slå Sorbet, men i trav kan allting hända och om det blir körning på loppet kan han absolut vara med i seger striden. Nu åker skorna av vilket är en extra växel för den här hästen. 

Om ni vill sanda rejält i detta lopp ta med 9 Milliondollarrhyme och 10 Milligan´s School!

V75-7 Silverdivisionen 2640m Autostart

1 Ural. En kanon som äntligen är tillbaka på banan efter långt uppehåll. Hästen kan starta bra och utmana om ledningen, men frågan är om han har skött sig i barmarksträningen eller om han bara legat på soffan i vinter?

2 Island Life. Visade en positiv överraskning i förra loppet då han gjorde bra prestationer i en högre division. Robert Bergh verkar ha tagit ett snack med hästen om att han måste vinna lite mer det här året.

4 Coogan. Har vunnit i sina två starter efter vinteruppehållet. Gillar den här distansen men startsnabbheten kan straffa sig. Han har ett par startsnabba hästar bredvid sig och kommer nog inte laddas mot ledning i starten. Hoppas på att få en bra resa så är han garanterat med i segerstriden. 

7 Dom Perignon. Kanonen som sällan missar ledningen i starten, har spår sju nu så lite svårare utgångsläge är det men vi tror det finns chans för ledningen ändå. En liten favorit hos oss på Pejback, som äntligen fick sprätta champagnekorken i förra starten. Möter ett tufft gäng nu, men kan överraska och skrälla.

DagensDubbel Tips!

Phille’s kombo

DD-1 

2, 5, 12

DD-2

4, 10

Empa’s spridda skurar

DD-1

5

DD-2

2, 4, 7, 10, 12

Jolle’s Triangel 

DD-1

5

DD-2

4, 7

Hoppas du får “payback” för tipsen!

Hälsningar, PejBack

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com