GS75 Halmstad 13/4

I och med utformningen av körschemat för travet denna påsk, så kommer nu undertecknad göra ett inspel som er ciceron beträffande GS75. En klurig omgång har vi framför oss att lösa och vi sparkar väl igång direkt!

Andelsspel finns det numera att rygga även till denna spelform. Hungriga experter som jagar storvinsten finns i armadan, där bland annat undertecknad kör både ”Reffens Sedelpress” och ”Reffens Livsfarliga”.

GS75-1

Öppet treåringslopp inleder, där ingen är chanslös på förhand.

7 Power Lane har inlett karriären på ett strålande vis med två segrar och hingsten har inte varit i någon som helst förlustfara. Nu är det debut bakom startbilen, men treåringen verkar flink i benen och skulle ledningen nås blir ekipaget svårpasserat ånyo. 5 Brilliant Smile öppnade fint i den senaste starten och kom i mål på ett nytt rekord, efter att ha dragit på lite väl hårt framme i ledningen. Stoet går framåt med loppet och kanske kan man släppa till någon av de bättre här? Inte chanslös med lucka och hemmakusk. 6 Kattis J.Boko verkar det också vara bra klös i. ”Goopen” kör dessutom med ett härligt självförtroende!

GS75-2

Offensive Kolgjini tar inga fångar!

7 The Gambler var stark i sin årsdebut och här finns det gott om kapacitet. Hästen har stabiliserat sig och kan dessutom öppna bra bakom bilen. Adrian Kolgjini nöjer sig säkerligen inte förrän ledningen är nådd och då är det ekipaget att slå. 9 Loveexplosion H.C. är bra för klassen och höjer sig med barfotabalansen, medan 12 Cassiopeia har riktigt bra fart och måste räknas trots det tråkiga utgångsläget. Björn Goop med en ny, spännande, chans.

GS75-3

En eller alla, är den spontana känslan.

13 Matteo har inlett på ett lovande vis med fyra segrar och en andraplats på sina fem starter i karriären. Valacken har dock inte ställt på några större prov och nu när det är bakspår på tillägg som gäller, över en ny distans mot äldre hästar, så måste säkerligen fyraåringen höja sig ytterligare. Bakom är det vidöppet! Grace Lime där framme i täten kanske? Barfota runt om för första gången!

GS75-4

Kalmarhäst med alla parametrar på sin sida.

1 Devs Dragon har idealiska förutsättningar på förhand. Valacken är snabb bakom bilen och sitter antingen i ledningen initialt, eller i ett skede två. Väl i den positionen är fortsatt åttaåringen obesegrad och nu, med passande motstånd och distans, tordes sviten hålla i sig. Värst emot är J.J. som vässat klorna på fransk mark. Våldsamt bra i sina bästa stunder!

GS75-5

Barfotakörning kan fälla avgörandet.

10 Rose Wine tampades med en hel del tuffa kullkamrater under fjolåret och nu är det dags att hårdheten betalar av sig som femåring. Stoet har hunnit med två starter under året utan att ha fått till det, men nu har hon laddat om batterierna och barfota runt om kommer ge en extra kick. Isabelle Bergh är dessutom offensiv i sin körstil, så här har vi en kuse som kommer få chansen. Afrodite Miguan är rolig därbakom. Betydligt roligare än 8 Feel The Rush som vek ner sig i sitt senaste framträdande.

GS75-6

Det ser ut att bli disco-time ånyo.

4 Disco Volante har tjusat hela trav-Sverige under 2020 och är väl en av de mer givna kandidaterna till en rosa biljett vad det lider. Här har Stefan ”Tarzan” Melander hittat en skräddarsydd uppgift åt sin springare som säkerligen kommer bomba på framme i ledningen på nytt. Oerhört svårfångad. Värst emot är 6 Speedy Face som har lopp i kroppen och är dessutom anmäld barfota runt om. 9 Osterc är en härlig individ att hålla koll på vad det lider. Kul att Björn Goop får känna på det här vilddjuret, dessutom.

GS75-7

Intressant, rivig och svårlöst inramning av kupongen.

1 Urgent Face är en fin, dansk, kuse som har goda fartresurser. Hästen var, med beröm, godkänd i sitt senaste framträdande och nu när man lämnar skorna kvar i stallet kan det sannerligen bli åka av. Startsnabbheten är ett frågetecken, men en passande resa blir det säkerligen oavsett. 10 Rapido S.W. fick en välförtjänt seger i sin senaste start och nu kanske det är dags för ketchupeffekten(?). Kretsen kring hästen testar iallafall att köra valacken utan skor på hovarna för första gången och det är givetvis spännande. Gardera brett!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com