GS75: Elitloppshäst gör upp mot resten

GS75 på Halmstad och Yngve Larssons Memorial som den sportsliga höjdpunkten. Stor favorit där blir 4 Disco Volante. Senast Disco Volante gästade Halmstad så vann han på 1.10.1. Får vi en tid under 1.10 imorgon? Kommer det en rosa biljett?

GS75-1

Ett fint treåringslopp över 2140m autostart. Där 6 Kattis J.Boko och körande Björn Goop lär testa för ledningen efter en bit, når dom dit så är det hästen att slå. Gick riktigt bra efter galopp senast där hon avslutade 1.13.5 sista 1200m. Sköter hon sig denna gång så kan det vara ett bra spikförslag. Väljer man att gardera så är 5 Brillant Smile och 7 Powe Lane tidiga.


GS75-2

​7 The Gambler har vart ute i tuffa gäng och gjorde det bra i senaste starten som två i Margaretas tidiga unghästserie. Har nu fått en liten vila och rapporterna från stallet är goda. Jag tycker han är huvudet högre än sina konkurrenter. Hästen öppnar bra och är obesegrad från ledningen. Jag väljer att gå på Adrian Kolgjnins fyråring här.


GS75-3
Ett lopp för den lägre klassen som körs ut av kuskar som max körde 150 lopp under 2019, addera voltstart på det och jag väljer att gardera rejält. 3 Grace Lane öppnar snabbast ut av dom på start och borde leda loppet länge. Tidiga på 20m tillägg är 11 Go For Fun som höll farten bra senast och 13 Matteo som kommer med en bra rad. Mitt tips är ändå att ta så många hästar som man känner att man har råd med.

GS75-4
​1 Devs Dragon har visat många gånger hur startsnabb han är och borde kunna försvara innerspåret och får därför tipset. Jag är dock inne på att 2640m inte är hans melodi och väljer att gå emot trots att vinstchanserna är goda. 5 J.J. och 12 Chablis D.K. är tidiga där bakom men jag väljer även att plocka med 2 Far From Over, 3 Victory Road och 4 Noble Boy.

GS75-4
​1 Devs Dragon har visat många gånger hur startsnabb han är och borde kunna försvara innerspåret och får därför tipset. Jag är dock inne på att 2640m inte är hans melodi och väljer att gå emot trots att vinstchanserna är goda. 5 J.J. och 12 Chablis D.K. är tidiga där bakom men jag väljer även att plocka med 2 Far From Over, 3 Victory Road och 4 Noble Boy.

​GS75-5

Wången Cup, ett ungdomslopp över 2140m. Här får 5 Happy Celebration tipset som gör spännande debut i Peter Unterstienders regi och får duktiga Henriette Larsen i vagnen. Jag väljer även att plocka med 8 Feel The Rush, 10 Rosy Wine och 12 Tiffany Cash och stänger loppet där.

GS75-6

Här har vi dagens sportsliga höjdpunkt i Yngve Larsson Memoiral över 1640m autostart. Stor och befogad favorit blir 4 Disco Volante som gjort allt rätt på slutet. Hästen är startsnabb och körande Ulf Ohlsson gör knappast några misstag här. För några veckor sedan vann dom på 1.10.1 på Halmstad. Får vi en tid under 1.10 imorgon? Kan det till och med vara så att det blir en rosa biljett? Omgångens i särklass bästa spik!

GS75-7

Ett fyråringslopp över 1640m autostart avslutar omgången. Tipset här går till 3 Bring Me Bajern som öppnar snabbt bakom bilen och ska testas i jänkarvagn vilket känns riktigt intressant. Jag tycker dock det finns ett gäng intressanta hästar bakom och plockar även med 1 Urgent Face, 5 Shapes, 6 Matilda Cash och 7 Maxi som kan rensa bra i kuponghögarna i avslutningen.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com