V86: Från ledningen händer det inget mer

V86 1

3140m voltstart och endast åtta hästar i loppet, det brukar kunna bli ganska händelsefattiga tillställningar och ledaren kan få fuska bort stora delar av loppet, jag tror att fjolårets derby tvåa 6 Ferarri Sisu sitter i ledningen i årsdebuten och sedan händer det inte så mycket mer. Bra chans och jag inleder med en spik

V86 2

Ett öppet lopp över 1640m på Bergsåker som krävar sina streck, 2 Ava gick helt okej senast och streckas tidigt, 8 Hankypanke Peyton har bra kapacitet för klassen men spåret sätter ner chanserna, skulle dock kunna vinna loppet på ren kapacitet. 12 Lovely Secret till två procent är taget, spurtade riktigt fint senast.

V86 3

10 Diamond Hall galopperade tyvärr bort sig som rejält betrodd senast med barfota balansen, fortsätter barfota nu och skulle han sköta sig den här gången ska det bli väldigt intressant att se vad han kan åstadkomma.

4 Virgin Maiden är given på kupongen lika så 6 Inez Alki som kan öppna och kommer garanterat att göra ett försök till ledningen, slänger dessutom på en bike den här gången.

V86 4

Björn Goop kör Joakim Wallins 11 Goodwil Pellini och ekipaget blir hårt betrodda, hon har varit fin och kommer med form, men jag kommer att dubbla systemet med 10 Lennart Sjöhammar. Vill man strecka ytterligare ska man ta med 9 Manuzio Hanover som är anmäld barfota och skulle man tävla så är det ännu mer intressant

V86

1640m autostart och här vill jag ha med 7 Victory Island som imponerade stort under fjolåret, lopp i kroppen och en passande uppgift. 5 Randemar R.D med Peter Untersteiner som är osäker men när han fungerar så är han svårstoppad.

Troliga ledaren 3 Quattro Töll som kan leda loppet länge, tar även med 2 Ganyboy med Adrian Kolgjini som verligen har stallet i form.

.V86 6

Här är det 3140m Voltstart och i det här loppet är det femtonstartande ekipage vilket göra det hela lite roligare. 4 Messiah ser ut att bli favorit och det är väl rätt favorit men jag vill ranka upp 14 Cyrius Dariane med Jorma som är ruskigt stark och han är verkligen värd att sätta nosen först. Även 12 Athos Race med Åke Lindblom är en häst jag verkligen gillar och han har en rejäl slutspurt att sätta in som kommer bita bra över den långa distansen.

V86 7

Marius Höitomt har verkligen en passande uppgift för sitt topp sto 1 Madelen L.T.C, hon imponerade storligen under fjolåret och visade verkligen att hon tillhör den yttersta eliten. Stora möjligheter att hålla upp ledningen här och trots årsdebut tycker jag att hon har toppchans och väljer att spika henne.

V86 8

I avslutningen är Frode Hamres 3 Harley D.E med Jeppson i vagnen favorit, ska vara favorit här men blir lite väl stor sådan så jag kommer att plocka med 4 Leonas Sami som blir kuskförstärkt av Goop och även 11 My Sweden som är en riktigt bra häst och skulle det stämma lite från bakspåret så är han med på fotot.

För fler tips besök https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com