GS75: En ”Gladiator” spikas på ren styrka!

Nationalbanan Solvalla är söndagens värd av Grand Slam 75. Där finns en del välbekanta som selas ut, bland annat Djokovic som jag tror en del på!

GS75-1

Petri Salmelas 5 Got To Dash årsdebuterar och trots oviss dagsform tror jag hästen ska räcka mycket långt här. Motståndet är knappast något som får hästen att svettas av nervositet och jag litar på att han är perfekt förberedd för att leverera.

Motbudet är 7 Perfect Gede som håller riktigt bra form och det låter mycket uppåt från kretsen kring hästen! 4 Karissa Bo hoppades jag lite på senast men hästen hade en djävulsk otur med positionerna. Jag tror det kan lösa sig den här gången istället.

GS75-2 

Ännu en intressant från stall Melkko och här känner jag mig trygg med 5 Galileo Journey som tar sin fjärde raka seger och därmed står sig fortsatt obesegrad.
Ja, hästen har inlett med tre raka segrar och dessutom övertygat rejält. Även fast Rhapsody Point är tidigt motbud så tycker jag Galileo Journey har en optimal uppgift!

GS75-3 

Markus B Svedberg skickar ut och kör egentränade 5 Get Involved som jag väntar mig mer av nu med loppen i kroppen. Behövde så klart årsdebuten näst senast efter ett par månaders uppehåll. Senast tyckte jag det var ett stort steg framåt och nu tror jag han är bra i ordning!
Det känns som det kommer gå undan här och Get Involved kommer sitta perfekt till. Det känns som loppet kommer utforma sig perfekt åt honom så jag spikar!

GS75-4 

Löser Carl-Philip Lindblom utgångsläget med 5 Cuarto Käbb så tror jag ekipaget sedan blir mycket svårt att ta ner. Hästen står väldigt bra inne i loppet och det här ser ut som en vettig uppgift.
Bakom varnar jag för 13 Pelas Ethos som jag glädjande nog fick in vinnarspel på senast. Valacken är i toppform för dagen! 2 Isa siktas att tävla barfota runt om vilket blir jätteintressant här. Stoet verkat besitta rejäl fart som ska räcka långt i det här sällskapet.

  • Det är väl ändå här det ska smälla till…!?

GS75-5 

Kallblodsloppet blir en tät kamp mellan 7 Demex och 11 Guli Roy och ska jag välja en förstahäst här väljer jag Guli Roy. Jag känner mig trygg med dessa två men plockar även med långskottet 6 Guli Glöd som jag chansspikade senast. En hel del trafikproblem där och det är så klart jättelångskott här, men jag vågar ju inte lämna honom utanför…

GS75-6 

11 Djokovic är givna förstahästen som normalt ska vinna det här, men bakspåret är inte helt enkelt med sitt motbud från perfekt framspår. Motbudet är 3 Surprise Rose och i och med att jag inte går stenhårt på Djokovic streckar jag några ytterligare här. Missa inte 5 Mooney vid garderingen.

GS75-7

2 Herrera Boko har jag jagat sen dagen jag började spela på hästar, typ… Jag har respekt för denne samt 6 Leonas Sami och 5 Vine Vision men går på någon helt annan:

Kim Eriksson med 10 Gladiateur tror jag kommer svara för ett riktigt bra lopp. Även fast det senast blev pannkaka, så tyckte jag fyaåringen såg klart bra ut i Sverige-debuten när han väl travade. Nu med lopp i kroppen väntar jag mig en klart bättre insats och jag avslutar stenhårt på Grand Slam och tror Gladiateur överraskar och tar hem det på ren styrka!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com