Very Kronos och Unique Juni V75-spikar

Åter jackpot i V75 och det ligger minst 75 miljoner kronor i 7-rättspotten. Svårt? Ja, absolut och mitt stora systemförslag är gigantiskt sett till antal rader och kronor.

Nåja, det kan gå vägen och det mindre systemet är ju också ett alternativ.
Jag väljer att singelstrecka Very Kronos i ”Silver” och Unique Juni i Stoeliten. De stora aktörerna som Guiden och Travronden – oj, så häftigt bra den nya produkten blivit med en spel- och en sportbilaga – är inne på samma linje som jag när det gäller Unique Juni.
Jörgen Westholms 7-åriga sto har radat upp starka insatser i årets fem starter. Ja, hon var bländande senast vid segern i Gävle på 1.13,6 över 2680 meter.

Vinst – eller så en galopp …

Svante Båths Very Kronos är en kanon, bara han behagar att trava felfritt. Ja, i var tredje start blir det galopp – alltså han har hoppat i nio av sina 27 starter.
Nu kalkylerar jag med felfritt och den 15:e segern.
Och, det är Erik Adielsson, som kört 6-åringen i alla lopp, som får bära det tunga ansvaret på sina axlar.
Mycket av utdelningen för sju rätt styrs av vad som händer i detta race, skulle jag tro. Det finns ju fem sex ekipage med vinstchans om inte den stora favoriten vinner i avdelning två.

Jag kör bara i Guld-racet

Giveitgasandgo gör sin 44:e start i karriären och den här kapable 6-åringen har tjänat drygt 5,5 miljoner. Han var grymt bra tre år i rad men skadade sig sedan illa. Ingen start 2019, men nu är han på ”g” i min regi. Ja, det här blir tredje raka V75-starten och jag andas försiktig optimism trots ett uselt läge.
Det handlar om ”Guld”, om Håkan ”Lillis” Olssons lopp. Jag säger som de brukar göra i Mästarnas Mästare; det skulle vara en ära att träffa ”Lillis” i vinnarcirkeln.
”Lillis” har betytt oerhört mycket för utvecklingen av svensk travsport och fler banor än Örebro skulle kunna döpa lopp efter den här unika mannen.
En Olsson-trippel, kanske på de banor där han varit sportchef, alltså Örebro, Axevalla och Bergsåker.
I övrigt; Elian Web var en bra tipsetta, eller hur?!

Mina tankar om V75-loppen i Örebro.

V75-1: 9 Mellby Hurricane har övertygat i tre raka segrar i år och Timo Nurmos är mycket nöjd med sin 4-årige Going Kronos-son. Läget är oddshöjande. 3 T.Rex Face är snabb ut och kan leda hela vägen. 4 Easy Cash gör en intressant årsdebut och 11 Mr Marvelous är klart på ”g”.
V75-2: 3 Very Kronos är en 6-årig Ready Cash-son som antingen vinner eller galopperar bort sig. Jag väljer att spika då han har näst intill överlägsen klass sett till motståndet och träningsrapporterna är också goda.
V75-3: 2 Tae Kwon Deo skötte sig 5-stjärnigt i årsdebuten, han har ett bra läge och gynnas av att tuffaste konkurrenten 10 Perfect Spirit dragit ett bakspår. 1 Esprit Sisu är snabb ut och Adielsson siktar nog på spets, kanske också på ledning runt om. 4 Minnestads el Paso och min 7 Giveitgasandgo streckas också i detta Guld-race.
V75-4: 3 Unique Juni har verkligen hittat en ”överväxel” och svarat för starka insatser i Frankrike och Sverige i årets fem starter. Hon fick bästa läget sett till tuffa konkurrenter och Jörgen Westholm kommer att köra offensivt. Jag spikar.
V75-5: 10 Strong Heartbeat är också en Jörgen Westholm-häst i allra bästa författning. Given tipsetta trots läget. 1 Valiant Dream är en svår utmanare då han har spetsläge. 12 Fighter Mearas kan ta sin fjärde raka seger, så bra är han. Fem streck.
V75-6: 3 Randemar RD mötte jag senast och han nästan skentravade till seger. Nu kommer Peter Untersteiner att göra några ändringar och det blir inte barfota igen, men kom ihåg att det här en i grunden riktigt bra häst. 9 Seismic Wave är en svår motståndare. Ja, här blir det också fem streck.
V75-7: 7 Figaro Vici är härdad över långt i Frankrike och spikas på mitt lilla system. På det stora gödslar jag med streck – hela nio stycken

Mitt V75-systemförslag till Örebro.

V75-1: 3, 5, 9, 11. Res: 1-6.
V75-2: 3 Very Kronos. Res: 1-6.
V75-3: 1, 2, 4, 7, 10. Res: 9-5.
V75-4: 3 Unique Juni. Res: 9-5.
V75-5: 1, 5, 7, 10, 12. Res: 2-6.
V75-6: 2, 3, 5, 7, 8, 9. Res: 6-1.
V75-7: 1, 3, 4, 6, 7, 8, 10, 12, 13. Res: 14-5.
Systemet är på 5400 rader och kostar 2700 kronor. Om man också singelstreckar nr 7 Figaro Vici i avdelning 7 blir det systemet på 600 rader och det kostar då 300 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com