GS 75: I mina ögon årets öppnaste

Det är sannerligen ingen enkel lek till den här söndagens Grand Slam 75. För mig är det årets öppnaste hitintills och därför kan det även bli bra pengar tillbaka!
Jag drar till med en jättesmäll som spik

SPIKARNA

  • 9 Lillmarie Komp (GS75-3)

Ja, det är lätt att tro att jag är helt bortom flötet med den här spiken. Det är för mig omgångens öppnaste lopp där det krävs nästintill helgardering om man inte chansar sig ur det.

Lillmarie Komp är lite osäker av sig men intrycket på henne senast var klart positivt. Fick ingen snäll resa i loppet och hamnade pyrt till. När hon väl sedan fick chansen så bjöd hon på ett fint slutvarv där avslutningen var av bästa sort. Under 5% i ett lågklassigt lopp är sådant man vill spika!

  • 8 Hennesy Boko (GS75-4)

Jag tror det blir bra fart på tillställningen och även fast läget är tungt så tror jag Hennesy Boko hävdar sig väldigt väl i det här sällskapet. Insatsen senast var riktigt positiv och jag tror det kan lösa sig ändå för honom till sist när resten kört klart!

  • 5 Sobel Jasmine (GS75-6)

Stallformen har varit sisådär för Peter Untersteiner men jag tycker Sobel Jasmine visar något helt annat. Stoet har hittat en fin uppgift här och ska kunna sitta i ledningen tidigt. I kortloppet styr hon hela vägen in i mål!

LITE OM DRAGEN…

  • GS75-1

En felfri 2 Una Face blir inte lätt att ta ner men de tre från tillägget är givetvis riktigt bra allihop!

  • GS75-5

Omgångens roligaste lopp! Jag tycker det är många om budet här och lyfter fram en jätteskräll

6 Peakster följde jag hela vägen senast på Kalmar där han gjorde första starten sedan december månad. Tredjeplatsen togs med riktigt fin insats och den här gången totalt bortglömd!
10 Liza With A.Z. 
är en hedersmärr som mer eller mindre aldrig gjort dåligt ifrån sig. Klart som tusan hon ska med i det här loppet!

  • GS75-7

2 Ad Hoc blir att räkna med så klart men jag tror verkligen det lossnar för 1 Counterfeightr snart och därav är gardering självklart här.

3 Smevikens Cruiser är lite ojämn av sig men tufft gäng senast på V75 så den prestationen tar jag inte mycket på. Han är typiskt outsider här liksom 12 Dizzy River som gjorde det bra från samma läge senast.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com