V75 Charlottenlund 17/5

V75-1

Danmarks bästa häst i årsdebut.

3 Slide So Easy har inte startat på ett par månader, men Flemming Jensens hästar går som tåget för dagen och det har säkerligen även smittat av sig på denne stjärnvalack. Måste vara en riktigt bra chans. 10 Tsunami Diamant är också riktigt högklassig, men här väntar bakspår över korta häcken på Lunden.. Vilket inte är enkelt. 5 Uno Italia är outsidern. Kan öppna och kommer med goda meriter i ryggen.

V75-2

Litet fält, men inte helt lättlöst.

1 Sharon Gar är troligtvis bästa hästen i grunden, men stoet har inte imponerat under 2020 och dagsstatusen är ett frågetecken. Lever hon upp till sitt kunnande blir hon svår att besegra. 4 Ultra Bright kanske kan nå ledningen och väl i spets är alltid mycket vunnet på Lunden. Björn Goop hoppar dessutom upp i sulkyn, vilket är en extra krydda. 8 Visa As kan mycket och kanske har hon nu hittat formen med loppet i kroppen.

V75-3

”Bålgetingen” ser till att det blir åka av.

9 Always Ek är en mycket bra fyraåring som kommer med tre raka segrar i bagaget från Vincennes, vilket är starka papper. Alessandro Gocciadoro kör här sin häst själv den här gången och då kan vi räkna med en offensiv styrning. 6 Roofie har gjort sig förtjänt av en seger och kanske kan det nu vara dags. 7 Cobbys Olifant är skrällbudet, med tanke på att kapaciteten finns och Uhrbergs springare har nu ett lopp innanför västen.

V75-4

Internationell prägel i en salig blandning. Hur går detta?

3 Velten Von Flevo vann det tyska Derbyt under fjolåret och besitter definitivt kunnande för att segerstrida. Hästen har inte startat på länge, men fyraåringen är startsnabb och segerprocenten skvallrar om att han gillar att vinna. 6 Al Capone Stecca hade ett fint fjolår och fart finns för att göra sig gällande. Formen är ett frågetecken även här, men man gör bäst i att strecka. Eric The Eel gör en intressant debut i regi Tomas Malmqvist. Malmqvist, som alltid brukar nå fina framgång på den danska nationalarenan.

V75-5

Kan Bo Westergård ha en V75-vinnare?

6 Enjoy Banker är en kapabel rackare i Bo Westergårds formstall. Valacken har verkligen visat att han kan flytta på sig och dessutom verkar fyraåringen vara relativt oöm. Bra chans. 1 Velten Limelight är, i det närmaste, obesegrad och årsdebuten på Åbytravet var mersmakande. Femåringen har säkerligen gått framåt med loppet och dessutom kan valacken öppna bakom bilen. 2 Enjoy The Game är ordentligt stark och nu när han väl börjat sköta sig har framgångarna kommit. Steen Juuls derbyhopp. 10 M.T.Oscar är också spännande.

V75-6

Copenhagen Cup. Huvudloppet. Men det blir knappast spännande!

5 Zacon Gio är en alldeles enastående kuse med tretton raka segrar i bagaget. Dessvärre får vi inte se detta italienska fartmonster i Elitloppet, med tanke på tränarens dystra dopinghistorik, men vi får passa på att njuta här istället. Krossar allt! Värst emot är 8 Vitruvio som är hur bra som helst emellanåt. Avslutningen i Oslo Grand Prix under fjolåret sitter kvar på näthinnan och är hingsten i den formen gör han sig gällande. 4 Milligan’s School får ses som skrällbudet. Bör leverera en bra prestation snart, kan man tycka.

V75-7

Kan vi vänta oss franskt i avslutningen?

13 Ble Du Gers tränas av Jean-Michel Bazire och körs av Jos Verbeeck, vilket är en god motivering för en tipsetta bara där. Den nioåriga valacken har mött tuffa hästar på Vincennes och distansen är helt klart en fördel. Ekipaget vann vid det senaste tillfället som de kamperade ihop och visst kan de göra det på nytt. 8 Tuxedo Bi är en tuff rackare som har en lämplig uppgift framför sig. Hästen gillar längre distanser och strecket känns givet. Det är många om budet, om man skall vara ärlig!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com