Inför V75 Solvalla lördag

V75 1

Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i Elitloppet på söndag. Senast i comebacken såg hon bländande ut och vann, bland annat före Copenhagen Cup vinnaren Heart of Steel. Hon är snabb från start och lär köra sig till ledning, därifrån leder hon hela vägen in i mål.

V75 2

På detta preliminära system spikar jag också avdelning två, även detta en Daniel Reden häst i form av 8 Don Fanucci Zet. Hästen svarade för en mycket bra insats som två i Kungapokalen, bakom Aetos Kronos. Han går nu ner i klass, och även om man fått spår 8 så tror jag Örjan laddar fram mot spets och få överta ledningen. Från ledningen blir han mycket svår att plocka ner.

V75 3

6 Very Kronos är en ruggigt bra häst när han tävlar på topp, men många gånger så vill han inte trava och det är därför han fortfarande är kvar i Silverdivisionen. Senast var han som bäst och gör han om samma prestation vinner han från alla positioner. 11 Vincero Gar gav ett kraftfullt intryck i debuten hos Björn Goop senast. Han lär ha gått fram med loppet i kroppen och nu blir det, eventuellt, dessutom barfota samt jänkarvagn. Måste även nämna 2 Prosperous som har hög kapacitet och en fin spurt.

V75 4

6 Karmel Hill gjorde ingen besviken som favorit på V75 senast, hon kommer med två raka segrar och bör ha väldigt bra chans för en 3:e raka. 14 Indra`S Secret kommer med 3 raka segrar och är nog det starkaste stoet i fältet. Hade distansen varit längre hade hon varit klar förstahäst. 5 Waiting Hill Hall ska gå barfota runt om, vilket är superintressant och måste räknas.

V75 5

6 Van Gogh Z.S är en segermaskin som vunnit 12 av 16 starter. Han är en väldigt allround häst, som har blivit ännu bättre sedan man plockade skorna. 5 Armour As utmanade självaste Ecurie D senast och är en häst som höjt sig rejält på sistone. Även om han inte är någon blixt från start, borde han kunna hålla ut värsta konkurrenten och få överta ledningen efter en bit.

V75 6

6 Vikens High Yield har varit lysande i Robert Berghs regi och tagit 5 segrar på 7 starter. Hästen var ute så sent som i lördags och vann då lekande lätt från ledningen med krafter sparat. 1 Seismic Wave är obesegrad i Sverige och har tagit 5 segrar på 6 starter i Timo Nurmos regi. Han är ganska snabb från start och lär testa mot ledningen. Nämner även 2 Giant Shadow som är en vinstmaskin som vunnit 23 av 28 starter och det inger respekt.

V75 7

Harper Hanovers över 3140 meter avslutar V75 och klar förstahäst är 15 Moni Viking. Hästen stod för en rejäl insats i sin senast start och avslutade sista 700 meterna på ruggiga 1.08.6. Med de loppet i kroppen lär han vara ännu bättre nu, och chansen är god att han fäller samtliga med sitt slutvarv. Björn Goop är dessutom mycket bra i dessa typ av lopp. Nämner även 13 Blè du Gers som är en av få hästar i världens som slagit stjärnhästen Cleangame. Det aviseras om offensivt upplägg och klara han voltstarten kan han bli svår att stå emot.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 8 andelar 400kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 200kr

Harry Haythrow 20 andelar 150kr

För fler tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com