V75 Bjerke 14/6

V75-1

Öppet stayerlopp sparkar igång omgången.

10 Tessy d’Ete fick den otacksamma uppgiften att vandra utvändigt om Double Exposure och det var, med beröm godkänt, som stoet tog sig i mål som femma. Nu är uppgiften i allmänhet mer passande och surret från stallet går sannerligen i dur. Bra chans! 14 Noble Superb är absolut en av Norges bättre fyraåringar och hingsten är bra igång för dagen. Distansen är kanske ett frågetecken, men samtidigt har Gundersen ständigt vältränat. Ovisst där bakom!

V75-2

Olösligt sprinterlopp, där ingen är chanslös!

Ledningen kan vara mycket värd i ett jämnt fält och där är det väl 1 Indiana Fortuna och 2 Unblemished Record som kommer tampas i första hand. Båda hästarna har dessutom kapacitet för att spåra varenda meter. Skrällen är 12 Indigo River som har fina fartresurser och körs av mycket duktige Åsbjörn Tengsareid. Blir det överpace på det hela så hugger ekipaget omgående! Men.. Gardera brett, om ni vill vara på säkra sidan.

V75-3

En blivande världsstjärna i listan. Spika och bläddra vidare!

4 Zarenne Fas har nu verkligen gjort sig förtjänt av en seger och här har verkligen Jerry Riordan hittat en passande uppgift för sin springare. Kort distans passar som hand i handsken och Tom Erik Solberg är en offensiv herre som garanterat kommer ta ett tidigt intiativ. Femåringen vann dessutom vid sitt senaste framträdande över gränsen och verkar trivas fint på Bjerkeovalen. En stark spik! För er som garderar kan smällkaramellen Classichap vara ett roligt streck. Snabb rackare med smygform.

V75-4

Topphäst tippas, trots utgångsläget.

11 Ivan B.R. är en riktigt bra fyraåring som är både oöm och löpärlig. Hingsten kommer från seger på ett imponerande vis, om än i ett enklare gäng och formen bör nu ha nått zenit. Magnus Teien Gundersen är en mycket skicklig taktiker och här kan han både köra fram, eller köra sista 800 meterna, beroende på hur det hela utvecklar sig. 3 Hands Down är en läcker motståndare och 4 High Into The Sky sitter troligtvis i ledningen omgående.

V75-5

Revanschmöte mellan kallblodstoppar!

1 Odd Herakles har givetvis ingen revansch att utkräva, i och med att tioåringen kommer från en överlägsen seger i självaste Elitkampen.. Men det kommer finnas dem som nu vill ge hingsten en match. 1609m är dock en klar fördel i spetskörningen och kanske vankas det en ny uppvisning? 3 Lome Brage är beroende av ledningen och kommer göra ett tappert försök. Given om man lyckas nå dit, men det är knappast troligt.. 5 Roli Eld är istället värsta motbudet, för här har vi en häst som tål dödens och kommer köras offensivt!

V75-6

Frode Hamre med trumf på hand.

4 Calina är ett sto som härdats i stenhårda gäng över hela Europa som det känns. Nu möter hon ett lämpligt gäng och dessutom bör hennes startsnabbhet ta henne till med ledningen, vilket gör henne mycket svårslagen. 5 Code Bon är en hårding till motståndare som närmar sig formen, men det blir inte lätt att brotta ner tipsettan från utvändig position.. Skrällen? 7 Allaway G.T.

V75-7

Oslo Grand Prix! Vankas spets och slut, eller ej?

1 Elian Web är oerhört effektiv i ledningen och visst talar en hel del för spets och slut. Däremot så kan undertecknad tycka att formen är lite på retur och upploppet kan således bli alldeles för långt. 4 Mister F Daag var trea i Copenhagen Cup, i sin årsdebut och det är mycket starka papper. Nu har femåringen det loppet i kroppen och då kan det mycket väl vara dags för seger i detta storlopp istället, nu när formen bör vara bättre. 5 Vitruvio är regerande champion och debuterar nu i ny regi, vilket är ett riktigt formstall. Med perfekt spår kan det gå vägen på nytt!

Vill du snacka trav med oss delta i flera tävlingar? Häng med i vår Facebookgrupp!

För fler tips besök gärna https://travcash.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com