V75 Axevalla 19/7

V75-1

Lite hederlig ”spökdans” på programmet.

1 Arapaho Ghostdance står inför en delikat uppgift och borde ha alla möjligheter till att inleda omgången. Fuxen visade prov på en nivå av startsnabbhet i det senaste framträdandet som bör räcka för att hålla upp ledningen och väl där blir valacken svårfångad i nuvarande författning. Är minst lika effektiv om Adrian väljer att släppa, dessutom! Värst emot är bakspårshästarna 11 B.W.T.Ceasar och 12 Van Gogh Z.S. som båda två gynnas av det långa upploppet.

V75-2

”Omöjligt” sprinterlopp för ston över två volter.

12 Rexine är en het segerkandidat och ensam på springspåret bör passa som handen i handsken. Många vill dock hitta position och det kan likaväl bli pannkaka av alltihopa.. 8 Fixie är skrällen att ta med i beräkningarna. Toppform, bra spår, rätt distans och jänkarvagnen på är mumma!

V75-3

Klurigt, men spännande kusar att följa för framtiden.

2 Vice Versa Diamant har förvisso inte mött något nämnvärt motstånd, men intrycket på den här holländska, obesegrade, fyraåringen har varit läckert och Rick Ebbinge är knappast en försämring i sulkyn. Kan räcka även här. 3 Jaxon V.S. har fart som definitivt räcker och på 20 meter finner vi såväl 9 Samvais som 13 Galileo Am och det är två kusar med god kapacitet.

V75-4

Norsk kulltopp mot sjätte raka?

6 Elegant Ima har verkligen levt upp till sitt namn i inledningen av karriären och förutom att hon är häftig att kolla på så springer hon, likt en slåttermaskin, över allt vad konkurrenter heter. Det blir troligtvis uppvisning på nytt! Vid gardering är det 1 Hennessy Am som kan ses som enda motbud.

V75-5

Det avgörs på bakspår!

11 Milady Grace har det alltid snackats gott om, men hon har inte alltid körts för bästa möjliga placering och hon har inte fått till det helt enkelt. Nu kan det bli ändring på detta, för fyraåringen debuterar i Daniel Redéns regi och det blir både barfota runt om och jänkarvagn omgående. Chansspik? 9 Love No Pain är stark i spurten, 10 Mellby Harissa har absolut toppform och 12 Ghostintheshell var mycket bra i den näst senaste starten.

V75-6

Duellen, med en uppstickare vid sidan av!

6 Un Etoile Gar är ett sto som vanligtvis hör till den yppersta världseliten och nu när hon kommer ut, för att tampas med enbart ston, ja då bör segerchansen vara överhängande. 10 Tessy d’Ete går under samma motivering som den föregående kusen egentligen och det kan komma att bli en sevärd duell över det utslagsgivande upploppet. Jokern är 1 Vichy Grif med toppform och läge för ledningen.

V75-7

Oviss final där ingen är chanslös på förhand.

2 Waiting Hill Hall imponerade ordentligt på undertecknad i sitt försök och från ett perfekt utgångsläge kan mycket väl hedersmannen Steen Juul ratta in en ärofylld seger. 3 Diana Zet och 5 Ganga Bae är givetvis tidiga motbud, men glöm inte heller mannen i guldhjälm med sin 10 No Limit Queen. Den där Goop är ruskigt vass när det gäller!

Vill du snacka trav med oss delta i flera tävlingar? Häng med i vår Facebookgrupp!Travcash.se

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com