V75 Axevalla 19 juli

Min ranking:

V75 – 2020-07-19 – Axevalla

1: 12, 6, 4, 1, 2, 10, 11, 3, 8, 5, 9

2: 12, 7, 10, 13, 4, 2, 15, 8, 3, 5, 9, 14, 6, 1

3: 2, 13, 9, 7, 8, 4, 15, 14, 12, 6, 3, 10, 1, 11, 5

4: 6, 9, 5, 4, 10, 7, 1, 11, 8, 3

5: 8, 10, 11, 12, 6, 1, 5, 7, 9, 2, 3

6: 6, 10, 1, 9, 4, 7, 3, 2, 5, 11, 8

7: 5, 3, 2, 1, 9, 7, 4, 6, 10, 12, 11, 8

Avd1: 12 Van Gogh Z.S tycker jag är klassen i loppet, barfota runt om gör den mycket tidig, men spåret är ju klurigt vilket gör att jag vill gardera lite i alla fall. 6 Sam the Man tycker jag alltid ser bra ut även om utdelningen är sådär, kanske är det dags att välja rätt vägar och jag kan tycka ett två hästars lås kan vara bra i inledningen. Vill man fortsätta gardera kanske man ska ta alla? Jag valde dock att plocka med fyra hästar till på mitt system. 4 Volare Gar som är ojämn men Kim Eriksson känner hästen, 1 Arapaho Ghostdance är också ojämn i sina prestationer men har ju ett bra utgångsläge, 2 Gizmo de Veluwe trodde jag skulle klättra i klasserna men har stannat lite i utvecklingen och 10 Cuarto Käbb som var mitt drag senast men den var chanslös, tar revansch nu?

Avd2: 12 Rexine har ju varit fin är den varit på besök och vunnit tidigare, springspår på tillägg vilket gör att man kan komma fram väldigt tidigt och kanske överta lendingen trots att det är 1640 och volt? Spikförslag, för visst är det 7 Polly Avenue och 10 Darah Bibo emot egentligen, då dessa är nog lika bra men kan få lite trafikproblem och därför en tuffare resa fram till mållinjen. Skulle de bli hård körning gynnas nog 13 Virgin Maiden och blir det strul för tilläggshästarna kan 4 Thai Selene hålla undan.

Avd3:En eller alla lopp igen? 2 Vice Versa Diamant gick ju bara undan på ett säkert och fint sätt igen senast och ser inte ut att ha förbrukat krafterna i loppet. Jag spikar därför och gissar att man kan köra fram när man tycker det är läge och kontrollera fältet. Tuffare emot såklart men jag tror det finns krafter kvar i hästen. Ska man inte spika så är 13 Galileo Am, 9 Samvais, 7 Eddie the Eagle de tidigaste hästarna.

Avd4: 6 Elefant Ima har verkligen imponerat på mig, verkar inte spela någon roll om man går i ryggar i dödens eller ledningen. Jag spikar på allt och räknar med att man vinner oavsett resa. För den som vill gardera storfavoriten tycjer jag 9,5,4 är de mest intressanta bakom.

Avd5: 8 Dontlooseallmoney trots åttondespåret får första strecket i b-loppet för ston, jag tror man kör sig tilll en bra position och sedan kan man välja när man går på då de tuffaste motståndarna har bakspår. 10 Mellby Harissa, 11 Milday Grace och 12 Ghostintheshell är alla riktigt bra och kan vinna trots sina utgångslägen och måste med. 6 Perfekt Gehör och 1 Svecak Palema kanske kan utmana om de skulle få ta hand om ledningen.

Avd6: 4 Une Etoile Gar har ju varit en snackis länge, var riktigt bra senast från dödens och ska man kunna behålla sitt rykte så måste man vinna idag, spikförslag såklart. Men visst kan det strula, för 1 Vichy Grif kanske vill köra i spets och den har varit ganska rba därifrån också och då öppnar det upp sig. 10 Tessy d´Ete har ju en grym spurt som kommer plocka ner de flesta, kanske ska man låsa på tre om man inte spikar? Men 9 Sahsay My Way och 4 Ti Punch Broline har visat form och kan skrälla.

Avd7: Huvudloppet och det är svårt att lista ut hur positionerna är efter 500 meter. Men jag tycker fyra hästar sticker ut och streckar dessa. 5 Ganga Bae är riktigt bra från start och skulle man ta sig till spets så tror jag det är vinnaren, så trots 2640 meter så kan mycket avgöras i starten. 3 Diana Zet har imponerat stort och vill nog gärna svara ut, men kan vina oavsett. 2 Waiting Hill Hall tycker jag var bäst i försöken och är given på kupongen för egen del. 1 American Hill har lärt sig öppna och blivit stabilare, ska bli intressant och se om man räcker till nu när man verkar ha mognat.

Besök gärna Travstugan.se för för tips! – https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com