Mina tankar inför V75 Bollnäs

V75 1

Mycket öppet lopp inleder omgången och här gäller det att måla på. 1 Guillaume Boko kommer med fin form och gör alltid bra insatser. Har ett fint utgångsläge och det är inte alls omöjligt att Björn Goop kommer till ledningen. 6 Remarkable Feet har nu välbehövligt lopp i kroppen och håller hög kapacitet i detta gäng. Laddas mot ledningen och trivs på distansen.

V75 2

Preliminär spik på 8 Champ Lane. Detta är en väldigt fin sort som blir bättre och bättre för varje start. Insatsen senast för femstjärnig, då han vann utvändigt ledaren med sparade krafter. Hästen är allround och kan vinna från samtliga positioner. 

V75 3

2 Dreammoko avslutade starkt i Norrbottens Stora Pris och har nu fått ett fint utgångsläge i ett ganska billigt Guldlopp. 1 Hill Street har fina fartresurser och lär få en fin resa. 3 Queer Fish är van att möta tuffare hästar än detta och nu är det dessutom hemmaplan.

V75 4

8 Pyrmo kommer med mycket fin form och 3 raka segrar. Tål att göra jobb och gillar distansen. 2 Spang Viktor är mycket bra  då han sköter sig, felfri är han med och gör upp. 5 Gomnes Hans T. står bra inne i loppet och trivs på distansen, barfota fram och Örjan upp.

V75 5

7 Viscount har 4 raka segrar i nya regin och besitter fin styrka. 4 Bottnas Fantom har lopp i kroppen och ska dessutom gå med jänkarvagn. 1 Axl Brown satt fast med rubbet senast och har ett fint läge. 2 T.Rex Face gjorde ingen bra debut för Goop senast men lär vara bättre nu.

V75 6

Här kommer preliminära radens andra spik i form av 15 Activated. Mycket fint sto som bland annat vann Drottningens Pokal och Stochampionatet ifjol. Har nu två lopp i kroppen och bör närma sig formen. Ska vara bättre än sina motståndare och jag tror hon runda samtliga.

V75 7

Spik även i avslutningen på 1 Chapuy. Hästen har siktats mot detta lopp och står perfekt inne i klassen. Man lottades dessutom till spår 1, vilket är optimalt då hästen är sylvass ut. I ledningen har han vunnit 6 av 8 gånger och han är väldigt effektiv från den positionen. Jag tror på spets och slut och detta är omgångens bästa spik.

För fler tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com