V75: Dags för himmafesten för året!

V75-1

Det ska bli ett sant nöje att återse 3 Empire igen som jag har ett mycket gott öga för. Han är en fyraåring av hög klass som i årsdebuten gjorde det kanon nere i Frankrike. Nu har han rest hem till Jägers igen och jag tror segerchansen är stor!
Främsta motbudet är annan Jägersro-häst, nämligen 6 Upset Face och en som är ute efter revansch på Empire är 5 Juan Bros.

V75-2

Från bra läge bakom bilen är 2 Önas Prince självklart den som många lutar sig mot. En potentiell storstjärna för framtiden. Jag däremot är mer svag för 4 Bolero Gar som visat upp en riktigt tapper och stark inställning till tävlandet. Här har stall Nurmos något riktigt starkt för framtiden och jag tror han mycket väl är starkast i det här fina treåringsloppet!

V75-3

2 Eclipse Am visade sitt bästa jag senast utan att behöva kämpa för det. En perfekt genomkörare inför den här uppgiften och Adrian Kolgjini kör ut med en häst i toppform.
Motbudet är främst 1 Giordano Soa som från innerspåret kommer försöka svara ut och leda hela vägen.

V75-4

Trots bakspåret tror jag 9 Zeppelin Kuy Bar till sist kan vara bäst i det här snabbloppet. 1 Zlatan Knick har perfekta förutsättningar för att leda länge, men jag känner mig inte fullt övertygad på att det kan hålla.
12 Zaffiro Roc 
hoppas jag Björn Goop trots allt lyckas dra till en bra resa med och den här italienaren är bra!

V75-5

  • Det är närmast med frustration jag drämmer i den här spiken – under 5%!

10 Ferrari River har jag lyft fram i stort sett varenda start det här året utan att han fått utdelning i loppen. Nån gång släpper det och jag hoppas det den här gången!
Barfota runt om, jänkarvagn och fint smygläge som betalar av sig mot slutet är min förhoppning. Ferrari River blir sannerligen lågt spelad den här omgången och det är väl då man ska ge sig på chansen att spika.

V75-6

Fernomenet 10 Ecurie D. tar sig verkligen ut på djupa vattnet den här gången, men det intrycket han visat upp under karriärens gång gör att man självfallet måste ha honom i åtanke trots bakspåret i världseliten.
4 Double Exposure
 placerar Örjan Kihlström perfekt och kommer som vanligt avsluta vasst! 2 Tae Kwon Deo är hemmahoppet som från läget måste med så klart liksom 5 Vitruvio.

V75-7

Läcker upplaga av årets Malmö Stads Pris och den som kan styra och ställa hela vägen är Björn Goop med 1 Unoicsdue Gnafa. Det verkar finnas väldigt mycket utveckling i den här italienaren som är på väg upp i klasserna. Han är definitivt stark nog att hålla undan länge från motbuden som ändå är några stycken.

För fler tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com