V75-tips Jägersro 25/8

En travälskares våta dröm har nu besannats! V86 och V75 i en omtumlande mångfald kommer nu att rada upp sig om vartannat under en period av åtta dagar, där miljonchanserna lockar runt hörnet. Vi sparkar igång med strålande tävlingar från Jägersro, med V75 och Derbykval.

Tankarna och idéerna som jag nu delger är grunden för systemet ”Reffens Rökare” som är ett av två system som jag kommer att öppna upp i vårt andelslag ICA Supermarket Tierp. Formen i laget är glödhet för dagen, så missa inte att säkra din andel i tid via knappen nedan.

V75-1

Kulltoppen i favoritposition, men utgångsläget?

8 Aetos Kronos har ansetts av många som den absoluta kulltoppen och ser man till meriterna så kan man väl knappast säga emot. Fyraåringen har en förmåga att vara som allra bäst när det verkligen gäller och det är nästan så att man kan tro att hingsten vet när evig ära och stora prischeckar finns i potten. Här blev spårlottningen urtrist, men finalen missar knappast Riordans springare ändå.. Fast.. Vinna kan bli klurigt. Gardera med 4 Ultion Face som är ett hemmahopp och 11 Benjamin S.H, med tanke på stallformen och Örjan Kihlström i vagnen.

V75-2

Ännu en förhandsfavorit från ett byngligt utgångsläge..

12 Brother Bill har nu två lopp i kroppen och givetvis är meningen att fyraåringen nu skall vara bra nära toppformen. Valacken är härdad mot de bästa och kvalitéer finns för att gå runt samtliga, men å andra sidan får ingen något gratis den här dagen och det kan både bli en tuff och knölig väg mot en eventuell final. Vi får även gardera den här kulltoppen således. 1 Global Adventure är förhoppningsvis fortsatt i gott slag, trots en strykning nyligen.. Och väl i form är det här förstahästen till och med, med tanke på spårlottningen. 10 Golden Guard är megasmällen.

V75-3

Mångas favorit till rakning. Tråkigt utgångsläge även här! Märkligt.

12 Don Fanucci Zet testades barfota runt om i det senaste framträdandet och det blev lite väl bra, med en galopp som följd. Givetvis var detta ett rent test från Redéns sida inför vad som komma skall och nu när man återgår till barfota bak så vet Solvallatränaren att det är optimal balans för sin springare. Hingsten möter ett par dugliga konkurrenter, men är det någon som skall klara av att hantera uppgiften så är det denna fyraåringen.. väl understödd av Örjan Kihlström. För er som tänker gardera så är 5 Rackham intressant. Hemmahästen fick en ordentlig genomkörare i den senaste starten och nu väntar barfotakörning. Kan hända mycket där!

V75-4

Toppston intar scenen. Kan någon lugga Ganga Bae?

9 Ganga Bae kommer med ett snyggt genrep i bagaget och detta sto har hela tiden betraktats som en av de bästa i kullen. Nu är det anmält barfota runt om och skulle så bli fallet, ja då kan detta vara en rolig spik. Frångår man dock denna initiala anmälan så är det istället på sin plats att gardera, för såväl 3 Milady Grace som 1 Marble Arch är på ordentligt frammarsch i sin utveckling, lottades till perfekta utgångslägen och körs av dominanterna inom svensk travsport när det gäller att ratta kuse.

V75-5

Är det den gamle Power som vi kommer att få beskåda?

1 Power stod för en plusbetonad insats i sitt senaste framträdande och visst kan man nu hoppas att hingsten hittat formen, vilket på så sätt kan föra honom tillbaka på den bana som pekade rakt mot stjärnorna under fjolårssäsongen. Kapacitetsmässigt räds fyraåringen ingen och hästen har lärt sig att öppna betydligt bättre bakom bilen, vilket dessutom är ett måste för att undvika problematik den här gången. Bra chans med skicklige Per Lennartsson. Synd att såväl 9 Gaylord Am som 10 Galantis fick bakspår då båda känns spännande ur ett rent hästperspektiv.. På tal om spännande, vad hittar 2 Green Manalishi på?

V75-6

Ännu en tuffing från Berghs stall i förarsätet..

9 Hail Mary är en riktig hårding med en härlig inställning, som gör precis vad som krävs och inte mer. Den här gången behöver hingsten gå runt ett gäng som inte alls är oävet, men samtidigt har det tillkommit ett par tacksamma strykningar och dessutom tordes distansen vara en klar fördel. Tipsetta. 1 Guzz Mearas vann spårlottningen och härifrån kan Johan Untersteiner köra helt på feeling. Det troliga är att röd kusk söker någon form av ryggresa och löser det sig bara någorlunda är den här rackaren tung i spurten. 6 Tabasco C.D. underskattas inte heller, då det är riktigt bra klös i Granlunds springare med jänkarvagnen på.

V75-7

Orutinerad favorit som tordes få det svettigt.

3 Champ Lane är relativt klar favorit på strecken och det känns inte helt rätt. Visst, valacken har inlett karriären lovande och nu blir det tal om såväl barfota runt om som jänkarvagn.. Men! Med blott åtta starter innanför västen saknas den hårdhet som undertecknad kräver av en klar favorit när det vaknas Derbykval och därmed är gardering på sin plats. 2 Upset Face kan ännu bättre än vad han visat på slutet och är det någongång som han skall vara preparerad för att maxprestera så är det väl i samband med Derbyt på hemmaplan. Given från ett toppenläge. 5 Belker missar vi inte heller i sin nya regi och 11 Bythebook maxas till fullo redan här i uttagningsloppet.

Bästa spiken: 12 Don Fanucci Zet (V75-3)

Bästa draget: 11 Benjamin S.H. (V75-1)

Mest Överspelad: 3 Champ Lane (31%) (V75-7)

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com