Jägersro V75 5/9

V75-1 Bronsdivisionen. 2140m Voltstart

Vinnare.

2 Lucky Base. Hästen som gör bra prestationer varje lopp. Kul med kuskbyte och ska vara den bästa vinnaren i loppet.

Motbud.

Vi kan inte hålla oss till en häst som motbud därför får ni två stycken. 3 Nero Maximus har nu fått ett lopp i kroppen efter en längre vila, blir barfota runt om och byter till en hybridvagn. 11 Armour As har mött betydligt bättre motstånd och gjort det bra. Har fått ett tråkigt spår i det här loppet men med Stefan i sulkyn blir dom farlig som vanligt.

Skrällen.

10 Twings Ceasar. Har visat uppåtgående form, inte minst senast då han sprang 10,9 tid på medeldistans. Goop kör som vanligt och man testar en hybridvagn, intressant skräll!


V75-2 Klass 2. 1640m Autostart

Vinnare.

2 Awesome Kronos. Blir nog spets och slut med Erik Adielsson, vår vinnare!

Motbud.

10 Romantico. Var mycket fin senast utan skor, samma balans nu och blir det körning där framme kommer Berghan utmana med romantikern. 

Skrällen.

3 Upper Face. Var inte att kännas igen senast men hade två raka segrar innan det. Barfota runt om, jänkarvagn och spår 3 vi tror Adrian kommer gå för vinst i det här loppet.


V75-3 Spårtrappa. 2140 Autostart

Vinnare.

6 Royce Rolls. Har bra kapacitet i klassen och formen sitter där den ska. Har gjort många fina lopp senaste tiden och träningen låter lika bra. Han är snabb ut och kan hamna bra till från start.

Motbud.

13 Rackham. Kom tillbaka senast efter en liten vila pga sjukdom. Presterade bra då och nu med ett lopp i kroppen blir han förmodligen ännu vassare. 14 Zenzero Jet. Kommer från två raka segrar på liknande distans med Örjan. Han trivs bättre med voltstart istället för startvinge så nu ser chanserna goda ut igen.

Skrällen.

5 Kapten Kidd. Har gjort två bra starter hos Bergh och går framåt efter varje lopp. Är snabb ut och kommer vara med och fightas. Ska ses som bra skrällchans här.


V75-4 Diamantstoet. 2140m Voltstart

Vinnare.

1 Four Fifty. Senast var hon ute i Danmark och hamnade illa till, kom över linjen med sparade krafter kvar. Innan var det två raka segrar och nu med spår ett och snabb ut så ser det ut som bra chanser igen.

Motbud.

7 Laleh Pellini. Har varit väldigt osäker och galopperat mycket men med spår sju kan hon förhoppningsvis trycka iväg bra. Kommer hon till ledningen och travar på blir hon svårslagen.

Skrällen.

5 Expensive Attitude. Har hamnat dåligt till i två starter och haft sparade krafter kvar. Nu hoppar Erik Adielsson upp igen och han har visat tidigare att han kan starta bra med henne. Nu är det hemmaplan och med lite flyt kan det bli en rysare.


V75-5 Gulddivisionen. 1640m Autostart

Vinnare.

1 Racing Mange. Startsnabb rackare som säkerligen kommer nå spets här! Var lite blek senast på upploppet när han hade spets men det var nog bara slut på soppa! Nya tag nu och får tipsettan!

Motbud.

7 Mellby Free. Riktigt fint sto som stöter på ett gäng hingstar denna gång! Inte helt lätt utgångsläge men motståndet ser ändå passande ut! Bra chans!

Skrällen.

6 Generaal Bianco. Har visat riktigt bra form i dom senaste loppen. Kan öppna snabbt och avsluta bra, farligt att glömma!


V75-6 Silverdivisionen. 2140m Autostart

Vinnare.

5 Harran Boko. Nu passar läget bättre än i förra starten. Kan öppna riktigt bra och blir en utmanare om spets här! Då blir han inte lätt att plocka ner. Given tipsetta!

Motbud.

4 Adde S.H. Första gången i silverdivisionen men vi tror han kommer prestera bra mot dom här hästarna. Sprang 10,8 på den här distansen senast så fart finns för att vinna loppet!

Skrällen.

9 Smokin Joe. Kommer med en seger i bagaget och då stötte han på gulddivisionshästar. Läget passar utmärkt nu och här kan Kolgjini kan smyga med länge och avsluta med sin vassa spurt! 1% i skrivande stund!!


V75-7 Klass 1. 2640m Autostart

Vinnare.

12 Newport Beach. Har varit totalt överlägsen i Sverige och har nu 10 segrar på 13 starter! Största utmaningen nu med sämsta spåret men det är rätt distans och vi tror han rundar allt!

Motbud.

5 Mellby Granat. Har daltat på i V75 i några lopp nu utan att få vinna. Läget ser bra ut och värsta konkurrenten har långt fram. Måste vara dags för vinst snart!!

Skrällen.

10 Booze. Var riktigt fin i Derbykvalet men var en nos ifrån att kvala in. Revansch nu och det ser ut som det kan bli ett bra smyglopp här och då kan han överraska på upploppet!


Har du hittat en vinnarhäst eller ett skönt platsspel och är sugen på att spela, klicka på länken så får du en liten extra slant att lira med.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com