V75 söndag: Spiken är stenklar

Fantastisk söndag med roliga STL Open som höjdpunkten. Vad gäller kvalet till Europaderbyt är ena spiken totalt stenklar!

V75-1 

5 Mellby Free är en stentuff märr som kan gå från de flesta positionerna. Hon är mitt segerbud i en fin Stoeliten som inleder V75-dagen. Når Björn Goop är det en topp-toppchans – nu får det väl bara vara en toppchans då…

Hevin Boko har kommit tillbaka starkt igen och visat vad hon kan uträtta och Racing Brodda är alltid att se upp med. Den jag dock tror är främst emot är Dear Friend.

V75-2 

  • Det finns inte många hästar man kan kalla för ett fenomen. I V75-2 startar ett sådant!

3 Ecurie D. är helt enkelt av en nivå som konkurrenterna i det här fället inte är närheten av. Och då startar ändå en sådan som Power här. Ecurie D. planeras att testa barfotabalansen återigen och att han ska förlora det här finns inte. Det är en stenklar spik!

V75-3 

1 Aetos Kronos ska räknas tidigt den här gången och han har inte startat många gånger utan att jag trott på honom. Kommer få en fin resa härifrån. 2 Guzz Mearas är den som utmanar och siktar på att snuva Aetos Kronos på ledningen.
4 Gulfstream Am
 har hög högstanivå och 5 Ultion Face fick äntligen vinna senast.

V75-4

14 Arizona Dream tror jag är på väg att ta ny seger när som helst och med förra loppet i åtanke tror jag formen är på väg upp i topp!

7 Inge B.Svärlig ska man respektera med den ruggiga raden han fått till och 8 Dream Creation har varit riktigt fin vid sina segrar.
5 Beluga Winner
 har jag varnat för senaste starterna vilket resulterat i två andraplatser. Har ännu inte fått vinna men lita på mig; det smäller snart!

V75-5 

  • Kul lopp i Stig H Akademin och den jag vill lyfta fram allra främst är 9 Global Wizard. 
    Hästen är riktigt bra i ordning för dagen! Senast blev det lite väl tufft på Solänget men här blir det helt annan resa där hästen slipper stå för jobbet. Kim Moberg kan susa förbi allt med Båth-hästen! 

Är 3 B.W.T.Devil som han var näst senast kommer det krävas en toppinsats från övriga för att kunna utmana.

V75-6 

Roligt lopp i STL Open och högst segerchans har stall Daniel Redén i 4 Missle Hill och framförallt urstarka 7 Double Exposure. Stoet trivdes inte på Vermo senast, men är övertygad om att hon är tillbaka i sitt rätta jag här igen.
Stallkamraten kommer vara svår att slå från ledningen, men Double Exposure vid bra dag är klart bästa hästen.

V75-7

Walter Lundbergs Memorial kan bli riktigt sevärt och lita på att det kommer köras och positioneringändras hejvilt.

9 Exaudio Vici fångar ständigt mitt intresse och 15 Ble du Gers har matchat tuffare än det här. hur länge kan 1 Ready To Roll leda det här? Jag tror definitivt att 2 Danilo Brick vill utmana om ledarpositionen. 14 Vagabond Bi är på väg in i högsta eliten så sakteliga och han gjorde väldigt bra ifrån sig på Bergsåker näst senast.

För fler tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com