V86 tips: Solvalla/Jägersro

Omgångens bästa spik, V86-6

1 Speed Tilly var näst intill okörd i senaste starten. Låg sist och körande Kim Eriksson körde bara på han dom sista 150 meterna. Detta är en häst som stallet haft höga förväntningar på så det var skönt att få ett kvitto på hästens kunnande i senaste starten. Tagit senaste loppet helt rätt och vi kan nog förvänta oss en riktigt bra instats på onsdag. Snabb första biten och har spetsat två av tre gånger ifrån innerspåret. Spännande med Lenartsson upp också!

Omgångens kompletterande spik, V86-8 

9 Hills Angel stannade ganska kraftigt i ledningen i senaste starten och var inte riktigt att känna igen. Möjligen låg och på lite väl mycket under loppet gång. Denna gång är det smygläge och eventuellt så blir det barfota runt om för första gången vilket känns hyper intressant. Däremot blir det inte barfota runt om så kan det vara värt att gardera då det finns en del motbud i loppet, så håll utkik på det innan ni lämnar in era system. 

Omgångens bästa lås, V86-1

I den inledande avdelningen så kommer jag luta mig helt åt hållet åt Team Kolgjini och låser loppet på deras två hästar. 1 Victory Lee gjorde ett topplopp senast och utmanade Rackham rejält hela vägen in mot mål. Jag är dock inne på att körande Dante Kolgjni kommer släppa ifrån sig ledningen när Adrian ställer frågan bakom 5 Neelix som kommer ifrån en helt okej insats i senaste starten trots en tung inledning. 

Omgångens helgardering, V86-4

Vidöppet stolopp där det kommer krävas sina streck för att överleva. Mitt tips är att gardera på rejält, men om jag måste nämna några så är 4 Loser On Loser tidig som är min tidiga ledare i loppet. 8 Whelk galopperade bort en framskjuten placering i senaste starten och måste med på kupongen, även 9 Estrelle Nordique som galopperade bort sina möjligheter i den senaste starten. 

För fler tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com