V86 Åby/Solvalla 28/10-20

Veckans V86:a avgörs på Åby och Solvalla och det är en lurig omgång vi har framför oss. Jag tycker det ser ut som att det blir bra betalt och jag hoppas givetvis på att vara med och hugga! Jag provar ett nytt grepp idag och det innebär att jag inte har något system klart… Men jag har mina drag klara och de ska jag såklart leverera här. Så följande åtta hästar kommer garanterat vara med på kupongen på onsdag kväll! Nu kör vi!

V86-1: 8 Romantico

Låg långt bak i kön senast och kusken valde att köra snällt istället. Hästen är i bra form, kan öppna ganska bra och kan komma till en bra position direkt. Jag tror han är huvudet högre än konkurrenterna, men vågar nog inte spika….

V86-22 Smokey Herman

Fin vid segern senast och visade fin form. Björn Goop upp nu är ingen försämring precis och hästen är naturligt startsnabb. Jag tror det är spets och slut som gäller och han kan vara en bra spik!

V86-312 Lightbay

Har varit ute i tuffa sällskap på slutet och fått lite hårdhet. Risigt läge den här gången men det finns hög kapacitet i hästen och han kan avsluta bra. Jag tycker inte han är helt golvad här.

V86-41 Unarmed Face

Har jag jagat ett tag och det kan vara dags nu… Han har gått bra på slutet och formen är på topp. Han kan öppna bra men risken finns att någon överflyglar honom från start. Hittar han ut tror jag dock att han är stenklar!

V86-58 Ready Tonight

Bra som trea i Kriterieförsök näst senast och visade då att han har hög kapacitet. Krångligt läge, men går vasst till slut och är med i striden.

V86-615 Vine Vision

Gick bra senast och avslutade fint. Formen sitter där och han kan få en riktigt fin resa här. Han har en vass avslutning och håller han sig lugn hela vägen tror jag han har en mycket bra vinstchans.

V86-710 Island Life

Har jag också jagat ett bra tag utan att få betalt på honom. Är det dags nu? Galopperade dubbelt senast och var inte som allra bäst. Kan dock massor när det passar och jag kommer inte spricka på honom i alla fall…

V86-85 Valetta

Avslutade bra i skymundan senast mot betydligt bättre hästar än vad hon brukar möta. Formen är på topp och hon är sylvass på speed. Jag tror hon har en jättechans att vinna det här och kommer högst troligt att spika!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com